Miranmiray _9297_ Bence bebektir kim ne derse desin ister gaz ister bağırsak hareketi hiç farketmez ki ben biliyorum o bebektir😂😂😂
FerhanSerkanEilmez minicikbirmucize canım bende de oldu baştaa 😞 çok su iç ve tuvaletin gelince erteleme hemen yap ☺️
minicikbirmucize FerhanSerkanEilmez çok su içiyorum ama gece 6-7 kere tuvalete kalkıyorum uykum kaçıyor uyuyamıyorum çok kötü oldum 😞
duygu_ozgenc ElanrBlkc geçmiyo valla bide arkasını dönerde göstermezse diyorum 😂 Öyle oluur diye çikolata yiyip gidicem😂
_9297_ duygu_ozgenc valla bilemicem 🤣🤣🤣😅😅🤷🤷🤷 ama eşim uzun süre bekledi ama o sıra bende hiç bişey hissetmiyodum eşimde aşkım bizim sıpa uyuyo galiba tık yok dedi güldük falan hatta 🤣🤣
FerhanSerkanEilmez minicikbirmucize evett o uyku bölünmesi bende de var 😡 az içsem yatarken içim yanıyor gece wc sonrası içim öyle yanıyo su - wc -su wc 😂
bilaloguzunannesi FerhanSerkanEilmez 17+4 haftalığız herşey çok güzel gidiyor 😍 9 Haziran tahmini doğum tarihimiz doktorumuz 25 mayıs 14 Haziran arasında olabilir dedi
bilaloguzunannesi FerhanSerkanEilmez evet 13 haftalıkken erkek dedi 17+2 de de erkek dedi doktorumuz hazırlık yapabilirsiniz dedi 😊 siz öğrendiniz mi kac haftalık hamilesiniz 😊sağlıkla gelsin minikler 😊
FerhanSerkanEilmez bilaloguzunannesi aminnn Sağlıkla gelsinler 🤲🏻 12 haftalıkla gittim belli değil dedi 15+5 bugün çarşamba 16+1 olcam kontrolüm var belli olur inşaallahh 🥰🥰🥰 şimdi yazlıklarda indirim var almak istiyorum bişeyler 😊
Hatmaz Bizde 18+4 olduk ve bebeğimi iyice hissediyorum artık gebelik alerjisi cıktı onun dışında bi problem yok çok şükür 👶💙💎
bilaloguzunannesi FerhanSerkanEilmez sağlıkla gelsin inşAllah ❤ hangi sitede indirim var daha hiçbirşey almadı 😊cinsiyeti öğrendiniz mi 😊
Deleted5544 bende varım kızlar :) 19 haziran doğum tarihi. cinsiyeti 15+0da öğrendik. prenses geliyor :)
Gamzedngdn Kızlar 14+6 birazdan kontrolum var cinsiyet için gidiyorum çok heycanlıyım 🥰 inşallah gösterir 😍