Kizlar kimler bursada hangi hastaneye gidiyor?
Bursalı anneler🙋
Merhaba çekirge doruğa gidiyorum
Hangi doktor ?
Medicabil has. Mutlu Kilciler👐
Himm bnde cinsiyeti icin ozel hastaneye gitmeyi dusunuyroum ozel natal klinigine dr.faruk dincsahine
Merhaba bende pembemavi feride hanıma gidiyorum
Busragulec faruk bey ileriki haftalarda hasta almıyo diye biliyorum bastan beri takip yapıyo ama şimdi nasıl bilemiyorum ben giderken öyleydi
Bnm hamile kalmadan onceki doktorumda orada dr.yuliya doster. Ona gidebilirim
@Ftmkya sizdemi faruk beye gittiniz memnun kaldiniz mi
Jimer Hastanesi Nuray hanıma gidiyorum
Busragulec ilk dogumumda gittim cokta memnun kaldım süper bi doktor elide cok hafif sezeryan oldum hiç sıkıntı yasamadım ama ben bastan basladım kac haftalıksınız arar sorarsınız
Ji̇mer hastanesi Nuray hanıma gidiyorum şimdilik memnunum.daha önce gitmiş olan varmı ?
Busragulec Naile Gökçe Akagündüz doktorumun adı
Kızlar hastahanenizde doğum fiyatları nedir ? Birde kendı doktorun doğuma girince ek ücret istiyorlarmı doruk yıldırım gibi 😡😡
Merhaba, bende Esentepe’ye gidiyorum
Medicabil hastanesi Oktay Altun doktorum
EbrarBulut doruk Yıldırım’da kendi doktorunun girmesi için ek ücret mi istiyorlar 😱
Kmelikem Aynen öyle kendi doktorun doğuma girsin istersen artı 1000 lira fark istiyorlar. Vermezsen nöbetçi doktor kimse bayan erkek o giriyor doğumuna
Kmelikem Aynen öyle kendi doktorun doğuma girsin istersen artı 1000 lira fark istiyorlar. Vermezsen nöbetçi doktor kimse bayan erkek o giriyor doğumuna
Yıldırım doruk kadar sorumsuz ilgisiz saygısız bir hastane daha görmedim