Habibee24 34 haftadayım bebeğim aşırı çok aktif fazla uyumuyor arada sancılar geliyor sizde de böyle oluyor mu?
Ndrkbr Habibee24 sürekli ara ara sancılarım oluyor ama yalancı sancılar kasılmam ve kramplarım arttı gece uyku haram oldu
Edabayram0434 Habibee24 benimde öyle oluyor yerinde durduğu yok gece gündüz demeden gerceten bana uyku haram oldu
H_minsna Habibee24 Kasılmaktan uyuyamıyorum 😑 çok ağrım oluyor bu hafta haftaya kontrol var umarım bişi yoktur
isimsizbebek Habibee24 Benim karnım çok geriliyor bazen içerde bebek geriliyor gibi o esnada karnım yırtılacak gibi oluyor. Birkaç saat sürdü bugun. Kasılma mı değil mi anlayamıyorım ya da kasılma sadece alt kısma doğru kasıklarda mı oluyor bilemedim
isimsizbebek H_minsna kasılmayı tarif edebilir misiniz? Benim karnım çok geriliyor bazen içerde bebek geriliyor gibi o esnada karnım yırtılacak gibi oluyor. Birkaç saat sürdü bugun. Bu kasılma mıdır
Ilknrshnn Benimde rahimde cok agrim var sol tarafimda ozellikle bacagima vuruyor belim cok ağrıyor uyku zaten yok