Merhaba klasik bir gris yaparak inanın ki buraya doğum hikayemi yazabileceğim günün bu kadar beklenmedik olması üzdü 😥
Daha evladimi bile görememişken sizden dua istemek için geldim buraya biraz uzun olacak okumak isteyenler başımınız üstüne 🙏🤷♀️
Mükemmele yakın (alerjik astımın hariç ) bir gebelik surecumiz oldu her evlat gibi beklenen istenen ve yillar sonra tup bebek sayesinde kavuşulan bir bebek oğlum.. cok güvendiğim bir doktorda yakınımız yapılıyor evime oldukça uzak olmasına rağmen sonsuz güvenle geliyorum doktoruma en son muayenemiz 35 e başlarken oldu ve 27 ocak planlı sezeryan olarak okeylestik..o kadar erken doğacak hissi var di ki içimde her muayenede doktorumu darlayarak hocam ya erken gelirse diyip durdum oda herşey yolunda erken gelmesi için hiç bi sebebimiz yok rahat ol 27 ocak büyük gün diyordu 🙄 hakliydida gebelik şekerim kontrol altında tansiyonum normal seviyede suyu plesentasi herşey olması gerektiği gibi ilerliyordu hiç bir net de sancıda yoktu erken bulgusu hiç olmadi ama kalbim hep erken doğacak diyordu nedense🤷♀️ önümüzdeki salı kilo kontrolune gel gelişimi haftasına uygun dedi ..yılbaşı günü aşırı bel ağrısı çektim ama evi yeni temizlemistim ve her temizlikten sonra alışılmış bi yorgunluk ağrısıydı evdekilere takildim tam 12 de gelirse şaşırmayın dedim hepsi güldü..geldik ayın 2.sine oldukça normal bir güne uyandım tuvalete gittim ve akıntının içinde kılcal damar gibi bi kan gördüm anladım ki o gün bugün yinede eşime ve aileme bisey soylemedim herşeyim hazırdı vücut temizliğim hariç 🙈 ağda için biraz daha beklemek istiyordum yinede nisandan sonra hemen doğmaz zaten diye paniklemedim..ne bilirdim ki bu kadar hızlı olacak herşey 🤷♀️
Saat 3 oldu ben annemlere gittim ve hala kimseye bisey demedim bir süre sonra tuvalete gittim ve o kan 2 katına çıkmıştı artık annemi çağırmam gerektiğini hissettim gösterdim anneme ama o hiç öyle bi durum yaşamamış direk su gelir diye düşündüğü için paniklemedi daha erken kızım çok yordun kendini doktoruna bilgi ver dedi ... eşimi aradım durumu anlattım haklı olrak anlam veremedi ve erken diye bisey olmaz dedi 🙍♀️ 5 dk sonra panikle aradı hazırlan bisey yeme doktorumuz hemen gelmeni istiyor ben valizi almaya eve geçiyorum dedi 🙄 sadeve haftası küçük daha erken dedim biraz ağladım neyse ablam beni duşa soktu hızlı bir şekilde temizledi ve düştük yola ama ben yine eve dönerim ya diyorum 😏
Doktorum beni götür gormez sıranın önüne aldı diğer hastalara durumu anlatmış girer girmez sana n3 oldu herkezden beklerdim ama sana çok şaşırdım dedi hemen çatala aldı ilk defa çatı muayenesi yaptı ve dediği şeyy inanmıyorum hiç mi bisey hiseetmiosun oldu bende belim azcık ağrıyo dedim güldü..4 santimi geçmiş birazdan suyun patlar dedi ben bu kadar hızlı beklemiyordum hepimiz şok....
Ben hala eve gitmenin derdin de hiç biyere gidemezsin deri yatış dedi kilosuna bakiyim doğum şeklini tekrar konuşalım dedi 2500 diyince üzdü riske atma gonca bebegin tüp bebek tam anlamıyla kanala gitmemiş istersen suni veririm ama kolay olacak diyemem diyince ben direk sezeryan olsun hocam dedim .. geç yemek yediğim için 5 den 8 30 a kadar bekledik odada sürekli nst çekildi ben hala durumun farkında bile değilim duyan geldik mahşer yeri oldu oda 🤷♀️ ama hiç korku panik yok sadece doğum fotocusu hayalim olmadı ve odayı süsleme işi yarim yamalak yapıldı ama o sağlıklı gelsinde sorun yok dedim...
Saat geldi ve giyindim annemin ve babamın ağladığını görünce üzüldüm sadece yoksa korku hiç yoktu hemen alındık ben epidural istiyodum ama anestezi uzmani genele karar verince diretmedim onun sağlığı için tamam dedim.. hemen yaptı ve gerisi yoo bende
..ağlayarak uyandım.sağıma soluma baktım ama oğlum çoktan yoğun bakımdaydı o kadar agrım var di cok bir sürü morfin bile kesmedi ağrını ondan dolayı bebegimden çok çok sonra çıktım ameliyattam babası ve bit sürü bekleyenin arasından hızla götürmüşler onlar bile görememiş nefes sıkıntısı var diye .. ben hala göremedim 72 saat kontrol altında korkma 2800 doğdu denildi ama ne sütüm geldi üzüntüden boş boş sağıp duruyorum bi damla gelsede gondersem diye 😥
Yani hanımlar buraya kadar sabırla okuyanlara selam olsun dua istiyoruz sadece ve hepinize ısrarla soyleyebilecegim şu ki herşey yolunda gibi gorunsede belli.olmuyo bu işler siz her daim hazır olun inanin çok şey içinizde kalıyor ben eminim benum minik savaşıçim toparlayacak ama uzak kalmak görememek bile acitiyo insanı...son olarak depent hayat kurtariyo ilk koyacağınız şeylerden olsun
Sevgilerle hepinize dua ettim dilerim bunları yaşamadan hayalinizdeki doğumu yaşarsıniz kızlar 🙋♀️💕