Sevde25 Nuraslanklc bnde bilmiyorum cnm ya yukarda bi arkadaşın yazdığını bana da dedi çayla arasına 2 saat girmesi lazımmış bi de Mandalina yada portakal ile iç ilacı etkisi artar dedi
Nuraslanklc Sevde25 çayıda bi sabah içerim halbuki mandalina portakal da yiyorum benim ilacın içimi boş ne😀😀
Gulmartin Bazı ilaçlar gerçekten etkisiz oluyor sanırım yediklerinize ve ilacı alma şekline dikkat ediyorsanız başka da yapacak bişey yok. Bazı doktorlar çok abartıp korkutuyorlar ya değerleriniz aşırı düşük değil bence de 😕
Nuraslanklc Gulmartin ay ciddimi bide sağlık ocağının verdiği kan ilacı var onu kullansam 1 haftada belki o daha etkilidir 🤭ben sırf doktor korkuttu diye sancım var ona sevinemedim kan değerlerim düzelsin diye şartlıyorum kendimi doğumda sıkıntı olacak gibi his bıraktı içim de ya
Gulmartin Nuraslanklc siz yinede doktora danışmadan değiştirmeyin ama mesela ben aylarca ferramat diye bir demir ilacı kullandım gram değişmedi değerlerim sizin gibi dikkat ettiğim halde 😕 Allah bir avazda kurtarsın sağlıkla kolaylıkla gelsin bebiş 🙌🏻💕
Nuraslanklc Gulmartin yani değişmezse de yapacak birşey yok dimi doğru diyorsun doktorun ne dediği önemli bu sonuçları görünce ne diyecek bilmiyorum kontrolü bekleyeyim bakalım🥰 Amin cümlesiyle beraber inşallah Rabbim hepimizi bi avazda kurtarsın🙈
Nuraslanklc Sevde25 değiştirmedim hiç ilaçta kullanmadım şimdiye kadar pek sevmiyorum 😅doktorun zoruyla kullanmaya başladım bunuda