mervezegem77 Biz arabasini almistik 20 haftalıkken ve giyecek şeyler aliyorum. Etrafimdaki bir kac kişi kiyafet alma hediye gelir diyor ya sinir oluyorum. Yahu hediye gelecek diye cocuguma kıyafet almayacak miyim ben?
Zee88 Buse26 istediğin zaman,heveslendiğin zaman..senin hayatın senin bebeğin kimseyi takma..ben genelde liste yapıp aylara bölüyorum hem maliyeti bölmüş oluyosun hemde her ay o zevki yaşıyosun😬 Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
Hilal54 Buse26 biz 3 aylikken cinsiyeti ögrendik o zaman başladık suan 8 aylık olduk ve herşeyimiz tamam çok sükür 😊
Hilal54 sebos en iyisini yapmişsıniz bence biz de öyle yaptik inan son aylarda ayakta durmaya mecaliniz olmuyor
Busranrunal selen8sefam kesinlikle katılıyorum size 36 . Haftada 39. Haftada kaybeden var bebeğini allah korusun ömrü kısaysa alsanız da almasanizda olacak
aesma Buse26 ben 16.haftadayim cinsiyetini ogrendik , yenidogan kiyafetleri almaya basladim. 20. haftaya kadar herseyini almayı düşünüyorum, odası ve arabası hariç 😊🤗 beneğe birşey olacağı varsa son haftalardada olabilir..
Nergiztn Buse26 hayır ben oturduğum yerde mağazadan aldım çok kaliteli ve uygun ama internet sitesi var facebookta