Siibeell Ya ben 6 haftalık gebeyim çok yeniyim mide bulantıları felan olucak diye beklerken bende tam tersi oldu 🙈 iştahım açıldı iyice misal şuan yemek yiyosam 1 saat sonra sanki saatlerce yemek yememişim gibi acıkıyorum sizler neler yiyosunuz çok fazlada kilo almak istemiyorum
prenses_annesii2603 Siibeell meyve, sebze, süt ürünleri ağırlıklı git çok yağlı baharatlı yeme kuruyemiş olarak ceviz, badem, tüketebilirsin ve bol bol su içmeniz lazım
Nur-11 Siibeell benim 5 haftalıkken başlamıştı bulantım 7 gibi kusmaya başlamıştım umarım olmaz sizin suan için yediklerinizin bebeğe hiçbir faydası olmayacak ama depolarınızı doldurur hiç yoktan bol bol kan yapıcı seyler yiyin ilerleyen zamanlarda düşücek çünkü balık süt yumurta et kuruyemişler falan tüketin😊
Marinedeniz Siibeell mide bulantisi olmamasi normal ama istahiniz cok erken acilmis hamile oldugunuzu bildginiz icin psikolojik olabilir cunki suan bebege yediklerinizin hic bir faydasi olmuyor
zelis63 Siibeell herkeste bulantı olacak diye bisey yok ki canm bendede hiç olmadı bazen çok iştahlı olacaksn bazen iştahın gidecek gayet normal ama dikkat et şimdiden çok alma ilerleyen zamanlarda haftada 1 kilo alıyor insan
Siibeell Nur-11 saydıklarınızın hepsinide tüketmeye başladım umarım bulantım olmasada iştahımda azda olsa azalır 😂🙈
Nur-11 Siibeell pskolojik olabilir bulantı olmadan önce benimse cok açılmıştı iştahım her oturuşta 1 ekmek yiyordum sonra bi kapandı kapanış o kapanış adam akıllı açıldığı yok 31 haftalığım 3.5 kilo aldım daha ilk zamanlarda 11 kilo vermiştim 😂
Siibeell Marinedeniz ya ben sigarayıda bıraktım acaba ondanda olabilirmi diyede düşünüyorum dediginiz gibi şuan herşey için çok erken daha en başındayım bilmiyorum o yüzden sebebi ne
Marinedeniz Siibeell muhtemelen sigarayi biraktiginiz icin devamli eliniz yemege gidiyor olabilir ama ilk haftalarda cok kilo almamaya calisin cunki ileriki haftalarda asiri derecede istah aciliyormus bebek de hizla buyudugu icin asil o zaman yemek yemeniz gerekicek
pyymamm Siibeell ilk üç ay önemli değil yedikleriniz sonrasında sizin yediklerinizden beslenecek bebeğiniz. Süt kefir muz soda balık et tavuk yeşillik bunlar haftalık hatta günlük tüketmeye calıstıklarım
Belmaaa Siibeell ilk haftalar benim de öyleydi sonra kusma ve iştahsızlık başladı aldığım o iki kiloyla kaldım