seda1anne Sürekli sayfayı yenileyip neler olmuş diye bakıyorum burası çok güzel bi ortam bence , 2 dk girmesem özlüyorum 🙈 hem bilgileniyoruz hem dedikodu yapıyoru harika 😂
Bus_ak18 seda1anne aynen bende iyiki üye olmuşum oysaki googlede bisey araştırırken rasgele karşıma çıkmıştı 👏🤗❤
seda1anne Askayaz %90 erkek dedi ama ayın 15 inde tekrar gidicem tam net belli olucak inşallah 😊 sizin kaç haftalık
Minik_mucize94 seda1anne hastalıktan uyuyamıyorum karnımda asırı agrıyor grip etkeni mi bılmıyorum 😩😩😭
seda1anne Minik_mucize94 çok geçmiş olsun , ilaç içmemek psikolojik olarak de etkiliyor sanki hiç iyileşmeyecek gibi hissediyor insan 😔
Bahar21 36+3 haftalık hamileyim ve uykusuz geceler malesef benide bırakmıyor ama sağlık olsun sonunda evladimiza kavuşacaz😍😇🦁❤
Minik_mucize94 seda1anne aslında hamilelere daha cok imkan olması laızm ya boyle gercekten cok zor 😩aglıyorum bogaz arısından
Askayaz 39+4 haftalik yarın son kontrolüm var nstye giricem dogum icin 6 ocak demisti doktorum bi aksilik olmazsa sezeryan olucak
Suheyla19A seda1anne bende uyuyamayanlardanim eşim yanimda horul horul masallah bende yat kalk tuvalete git telefon oyna ne zaman bu uyku gelcek diye bekleyim😒
seda1anne Suheyla19A benim eşim asker göreve gitti 1,5 ay yok bende annemdeyim gerçi o olsa da bizim durum aynı o uyur ben dört dönerim 😊