selinkusunannesi 39+4 olduk ama hala bebeğim kanalda değil benim durumumda olan anneler önerileriniz nedir?
Lilensa selinkusunannesi benimde 39+2 haftalığım kanala girmemedi merdiven indim çıktım 5 kat günde 1 saat yürüyüş yapıyorum egzersiz yapıyorum bana mısın demedi daha ne yapayım bilemedim doktor salıya kadar doğurmazsan gel dedi suni yiyecem galiba korkuyorum kendi sancım gelsin istiyorum belirti yok.
Kubuuu1 selinkusunannesi ben de 38+1 deyim doktor bolbol yürü dedi squat yap dedi artık bunları yapıp bekleyeceğiz
Yesimkso Kızlar normal şartlarda 36 hafta 9.ay olmuş olmuyor mu? Ben bunu pek anlamadım ya 39 hafta demişsiniz ya nerdeyse 10 aya yakın olmuyor mu programa göre ya da ben bişeyi eksik hesaplıyorum anlamadım. Şuan 27. Haftadayım 28 e gircem yani 7. Ay 2 ay sonrasını düşününce martın 6 sı gibi falan oluyor ama benim doğumum 1 nisan görünüyor tabi normal şartlarda. Ama tam kafamda oturtamıyorum hafta ve ayı yardımcı olur musunuz?:)
selinkusunannesi Yesimkso hayır 1 aylık gebelik 4 hafta +2 günden hesaplanıyor☺️ Mesela 36 haftalık gebelik 9 aylık olmama sebebi 36*7=252 gün yapar onu da 30 a bölersek 252\30= 8.4 aylık gebelik oluyor😉
Felipe Yesimkso ay aynısını bnde sorup sorup duruyorum kendime 1 ay 4 haftaysa 9 ay 36 hafta oluyo mantıken :)) ama gün olarak hesaplanıyo yani 1 ay 30 gün ya o şekilde canım 🤔 9 ay da 270 gün yapıyo 10 günle beraber 280 gün toplam
selinkusunannesi Lilensa sabah 9 dan beri sancım var kasıklarımda ama suyum falan gelmedi. Ölçtüm 10 dk da birden 7 dk da 1 e düştü sonra kahvaltı yaparken bi mola verir gibi oldu bilmiyorum bu Doğum sancısı mı?🤷♀️
Lilensa selinkusunannesi evt git doktora kuzum bu aralıklarla devam ediyorsa 10 dk bire bile düşse doğum başlangıcı oluyor vakit kaybetme allah bir ayazda kurtarsın.
Lindam selinkusunannesi benim de 1 saat kadar önce sol kasığımın kemiğine bıçak batması gibi bir ağrı iki üç kez girip çıktı. Aynı şeyden mi bahsediyoruz merak ettim
Mucize1 Ben de 39 +5 teyim ama kızımın gelesi yok galiba, sıcak duş alıyorum, ananas ve hurma yiyorum, 2 gündür özellikle yürüyüş ve merdiven in çık yapıyorumvs 2020 çocugu olsun derken iyice gecikti kilosu 3600 salı günü
Sedaaaaaaa selinkusunannesi günümüz aynı bendede daha tık yok iyice daraldım ne yapmam lazım bilmiyorum
ayseilyas selinkusunannesi 40+0 oldk asagiya dogru cok asiri bi baski var kzlar 2 saattr yastklarin ustundun otrdm backlarmi actm ondan mi kotumu yaptm acaba ondn sonrda sicak suda otrdm
Esmeler selinkusunannesi bende gece 1den beri sancı çekiyorum. Başta gaz sancısı falan sandım ama hayır eminim doğum sancısı. Ama benim ki daha sık giriyor ağrılar. Acılı ağrı ama katlanılabilir kadar. Uyandırsam mı eşimi
BurcuBurak1 selinkusunannesi yaaa 🥰 kurtardın ne güzel Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı bize 🤗🙈