Balimkiz 30.haftadayım 51 ile hamile kaldım şuan 60 oldum 9 kilo aldım bende ama çok bişey belli değil sadece küçük bir topum oldu önde hiçbir şeydende kısmıyorum valla yiyorum 😂 yine iyi aldım zaten zayıf bunyeli biriyim doğumdan sonra gider
Havva23 ayseakcura azıcık fazla hızlı gitmişsiniz gibi çünkü bu haftadan sonra daha hızlı alınıyormuş
ayseakcura Havva23 bünyem zayıf aslında çokta belli etmiyorum 45 kilo ile hamile kaldım şuan 55 kiloyum 🥰 kilo aldıkça mutlu oluyorum ama çevrem sinirimi bozuyor
Nur-11 Tanemtuvana bilemedim ki ne diyeyim hiç bişeyden de kısmıyorum herseyi istediğim kadar yiyorum 😊
Nurak Eymen_2017 aynı şekil yiyorum içiyorum ama almadım bende şaşırdım ama almamam daha iyi zaten tombikim birazcık 😊
Zerrinmesut19 ds06 o zaman bilemiyorum 😂😂 belki ilerleyen zamanlarda bende şişko olurum yani kendim kilo almayı çok istiyom ama olmuyor 🤦♀️
Fadime3543 21 haftalığım 1 kilo aldım galiba bünye ile alakalı yemek içmekle çok da alakalı değil bebekte haftasına göre iyi ama ben çok su içiyorum günlük 3 4 litre
Sherylady ayseakcura kader arkadaşım 😂 diyetisyene gitmeme rağmen aldım bende 9 kilo yesem içsem gam yemicem ama yemeden 9 kilo almak beni delirtiyor. İkiz gebeyim doktorum toplamda 10 kilo alıcaksın dedi ikiz olmasına rağmen ben daha şimdiden aldım 😂
3birden ayseakcura herkesin farklı oluyor o yüzden dikkat etmekte yarar var çünkü en çok son haftalarda alıyoruz canım 33 haftalığım 6kilo almışım dün ebe de şaşırdı 10kilo alarak biter inş. Bu süreç diyorum hayırlısıyla🙏
_vesileaksoy Tanemtuvana onlardan biride benim 20.haftada gittim 2 kilocuk almısım 58 dim 60 olmuşum . İnan yiyorum ama olmuyor bende anlamadım 😂
Tanemtuvana _vesileaksoy bebek kaç gr dı peki ? Benim 20.haftada detaylı vardı kendi doktorum 342gr ölçtü detaylı bakan 372gr dedi 🤭
Emineyavuz_53 ayseakcura ben çok zayıftım 48 kilo 30 da 17 kilo aldım . Yani bana hala fazla gelmiyor ki şu 34 oldum 20 kiloyu buldum ..