Asu1 Kızlar 7 haftalık hamileyim hala nereye doktora gideceğime karar veremedim medicalpark diye düşünüyorum ama emin değilim. Siz nerelere gidiyosunuz?
prettyonpeak Asu1 karataş Arzu Degirmenci Akar arastır canım dünyanın en tatlis ilgili doktoru kendisi 😙😚😇
JEJjzkdkd67272 Dbg kordon cerrahi Cavit Mete tarcana gıdıyordum ben canım cok memnunum adam cok araştırmacı ve Güler yüzlü telefon numarasını bıle verıyor ıstedıgım zaman arıyordum onu fok harıka bır doktor ustelık muayene ücreti de fok uygun
aybuke_31 Bende Dr. Ersöz İnce’ye gidiyorum. Alsancak’ta muayenehanesi var. İlk doğumumu da o yaptırmıştı 🐣ama o zaman su hastanesinde çalışıyordu. Çok memnunum kendisinden❤️
Nurmer Asu1 kendisinin sayesinde gebe kaldım riskli bir gebelik yaşıyorum 33 hafta oldu çok ilgili sağolsun😇
Celiboon6 Özel Çınarlı kadın doğum hastanesine gidiyorum çok memnunum doktorum Onur süleyman aldemir çok ilgililer tavsiye ederim :)
utnuspirinc Asu1 ay karistirmisim resmen 🥰erken deme ben bi ara pirinc diyordum suan avokado olduk cok cabuk geciyor 🥰
utnuspirinc Kuzeyimmm benim muayene ucretim 80 lira ve doktorum seker gibi ayrica cok ilgili telefonla bile herseyime cevap veriyor sagolsun cok memnunum