MerveymenAltkula Merhaba hamisler 🙋 biz 28+2 günlüğüz bugün 😍 merak ettim karnınızın durumu nasıl ? Yanı yuvarlak mi sivri mi ? Benim ki sivri gören şaşırıyor 🤷♀️ Sizinki nasıl acaba merak ettim doğrusu 🤗
Zeynpldrr MerveymenAltkula Merhaba benimde kız 27+6yım ve minik bir top var sivri banada erkek senin diyolar 😑
Thesra MerveymenAltkula Benim karnimda cok sivriydi herkes erkek olur diyodu doguma gittigimde insanlar iddaya giriyolarmis erkek kiz diye😂😂ama kiz bebis 🤗
Elifh Bn 19+5 haftaligim bnm de karnım öne doğru cinsiyetimiz i öğrenmeden herkes erkek diyordu prsesimin olacağını öğrendim 😍😍😇
Zeynpldrr MerveymenAltkula Aynen öyle herseyi kız eşyası kurdelalı tütülü 🤣 doktordan iyi biliyorlar sanki
Nurya Benimde 27 haftalikk karnim one dogru yaygan degil erkek mi diye soruyolat ama kizim olacak insallah
Thesra MerveymenAltkula Yaa sorma demekki bunlarin hepsi boyle iste kiz kesin diyoruz hayir bence kesin erkek diyolar yahu iste detayli yaptirdik renkli ultrason felan yok yanlistir o diyen cok oldu😂😂sanki doktorlar allam yaa😂😂😂
MerveymenAltkula Thesra öyle öyle Benim de sınırımı bozuyorlar artık belli bir seyden sonra ginaaa geliyor 😢🤦🏼♀️
betulfuran bende 18+2 yim hep erkek dediler karnım yaygın yuvarlak hala daha hamile olduğum belli deil kızımız olucak inşallah bizimde 🤗
Fulyademet İlk iki hamileliğim top yutmuş gibiydi 2 kızım oldu şuan baya yayvan bir şekildeyim üçüncü kızım geliyor inş 40 sonra