Dilangg Poncik77 Bende aynı şekilde yarın yükleme yapacağım şuan çok acıktım sabah iyice dayanamam diye kalkıp bir şey yemeyi düşünüyorum. Acaba soru olur mu diye de düşünüyorum of🤦
Szeys Poncik77 Yükleme yapıldıktan sonra içmek yok. Seyreltmemesi açısından yasak. Glukozu içtikten sonra içmemek gerekiyo. Ben sadece ağzımı çalkalamıştım dişlerim sızladı biraz diye
Snygrl Valla ben şu içmiştim doktorum ac gel demişti bisey yemedim ama su içtim dişlerimi falan fırçalamıştım bi sorun olmadı
Edaliiii Yahu hamilesiniz siz su içmemek olur mu öğlene kadar sürüyor kan ver bekle kan ver bekle doktor ac gel 12 den sonra yemek yeme dedi bende öyle yaptım elime şişeyi alıp lıkır lıkır olmasa bile ara ara yudumladım. Daha bugün yaptirdim
Sinemunky Sabah başlıyorsunuz 1 saat aralıklarla öğlene kadar kan verip bekliyorsunuz zor oluyor bende şu içmiştim kana kana değil ama yudum yudum yoksa dayanamazdım ayrıca kusmamaniz gerekiyor yoksa tekrarlıyorlar...
Dilangg Kızlar ne dersiniz sizce çok az birşey yesem mi ya aşırı acıktım. Birde bu test kaç saat sürüyor, yani kaç saat orda bekleyip kan vereceğiz?
Metemelek Ben bı şişe şekerli su içip kan vericez sanıyordum ama yaniliyorum galiba 🙊bu kadar uzun mu sürüyor.🤦
Szeys Metemelek Kaçlık yükleme yapıldığına bağlı. 50lik yapılırsa bi aç kan verilcek sonra içtikten 1 saat sonra kan verilcek. 75 yapılırsa 2 kez saat başı 100 yapılırsa 3 kez saat başı kan veriyosun. Benim 100lük yapıldı 1 aç 3 içtikten sonra toplam 4 kere kan verdim öğleye kadar sürdü