Edafthysfayaz Bugün gün içinde hareketlerini önceye göre az hissettim normalde çok hareketli olan oğlum bugün fazla hareketli değildi şimdi de 5dk boyunca hareket etsin diye uğraşınca hareket etti bu haftalarda azalma olması normal mi endişe etmeli miyim?
Bnbalik Edafthysfayaz 38 haftada hareketi çok az ben de öyleyim 39 olcam bu gece artık yeri dar hıckırık da eskisi gibi yok kasılma sertleşme var
Busratm Edafthysfayaz Evet son haftalarda hareketler azalır alan daraldığı için ama yine de günde 10-15 defa hareket etmesi gerekir. Tatlı yediğiniz, sol yana yattığınız ve karnınıza uyarı verdiğiniz halde içiniz rahat etmiyorsa bir anormallik hissediyorsanız bence bir gidip nst çektirin derim.
Edafthysfayaz Bnbalik düne kadar çok hareketli idi ama bugün az hareket edince korktum bende çoğu kişi diyor ama artık az hareket ediyor diye sanırım takip etmek gerekecek artık hareketleri😕
Tuana98 Bende 36+3 haftalık benim bebeğim de 2 3 gündür hareketleri azaldı haraket etmesi için elimden geleni yapıyorum
Snygrl Benim doktorum hareketlerde azalma olduğunda gel nst ye gir falan demişti sudanlık öyle bir durum yok tabi 29+4 daha erken bizim için ama yani sizinde aklınızda bulunsun
Edafthysfayaz Snygrl bana da azalma olursa gel dedi ama son zamanlarda azalma olması da normal 12 saatte 15 hareket olmalı dedi ona göre uygun yani benimki