Saadetozd MehtapBugra nst de artmistir ozaman en son 45ti yavuz teomana gidiyorum sen hangisine gidiyosun
MehtapBugra Saadetozd nst 45 ti geçen hafta gittiğim zaman sen ne kadara gidiyordun canm pınar çakmak benm doktorum
Sumeyye_g Blackcloud öyle ya bazı doktorlar numarasını verir bişey olur ararsın ama olur olmadık zamanlarda arıyorsunuz diye cevap dahi vermezler çok var öyle bende Nursel hanımı duydum iki kere gittim bakalım nasıl olacak
Sumeyye_g Kbrasen Nursel hanımı duydunuz mu nasıl biri bende onu duydum bi iki kere gittim de bakalım
MehtapBugra Saadetozd evet memnunum çok tatlı ne sorarsan sor cvp veriyor çok ilgili düşük tehlikem vardı o kadar iyi ilgilendi ki ALLAH ın izniyle tehlikemi atlattım bende tavsiye üzerine gitmiştim🥰
Saadetozd MehtapBugra bugun doktora gittim nst hala 45 :) dogum ucretleride hala ayni yeni hastaneye gecince zam gelicek sanirim dediler sizinde haberiniz olsun
MehtapBugra Saadetozd yeni hastaneye kim bilir ne zaman geçerler 😂bir türlü geçecek gbi değiller.ama muayenesi değişmis 90 TL olmuştu
Saadetozd MehtapBugra hala zam gelmemis normal dogum 1200 zorunlu sezeryan 1450 istege bagli sezeryan 2500
Saadetozd MehtapBugra benim korkum tasinma asamasinda Doğumun denk gelmesi nasil olur nasil yapilir hic bilmiyorum kaldi 10gun benim
MehtapBugra Saadetozd orda herşey hazırmış diye biliyorum burda oda bile yok bugün nst için gittim kadınlar oda bekliyordu banada 13 ve 23 arası doğum olur dedi hakkımızda hayırlısı 😍belli mi sizin doğum nasıl olacak
Hatice-98 Bende saygıya gidiyordum ama aklıma takılan sorular olduğu için bölge hastanesi yada ada tıp hastanesine geçmek istiyorum bilgi verir misiniz. Lütfen 😊