Lovebaby123 Semosanneoluyor Hafta da erkek diye tahmin etti büyük ihtimal dedi. Sonra 16 da kız dedi . 17 de gel netleşelim dedi 17 de kız olduğuna net karar verdi tabi ben inanamadım detaylı ı ultrason (21-22.hafta)da özellikle uzmana sordum kız mı diye evet dedi.ayrıntılıdan sonra inandım yani.
Semosanneoluyor Lovebaby123 pek güven olmuyor yani en sağlam olanı detaylı ultrason. Bakalım 4 hafta daha bekleyeceğiz o zaman bugün 16 hafta oldum bende
CeylanAsena Semosanneoluyor 16+3 erkek olduğunu öğrendim ama 8. Haftada erkeğe benziyor demişti doktorum 14. Haftada söylerim dedi muayenem 16. Haftaya denk geldi o zman öğrendik
NurseB CeylanAsena 8 miiii ilk kez bu kadar erken duydum uzun zaman kadın doğum doktorlarıyla çalıştım 8 de tahmin eden asla görmedim helal olsun 😂
Semosanneoluyor CeylanAsena hayatımda ilk defa 8. Haftada öğrenen duydum. Ben 8. Haftada kalp atışını anca duymuştum baya küçük diye 😄
NurseB Semosanneoluyor söyledi ama kesin değil dedi o yüzden ben güvenmiyorum tabiki hiç söylenmemiş gibi hissediyorum 😂
Greyy90 Semosanneoluyor 13. Haftada öğrenmiştik 100% kız demişti doktorum değişmedi de 🥰 prensesimizi bekliyoruz 🥳🤩
Lovebaby123 Semosanneoluyor yani 16 fan önceki tahmin lere çok net dememek gerekir . Bana doğana kadar mesela hep erkek demişler 😀bütün bebeklik fotolarım da Kıyafetlerim mavi benim . Doğmuşum kız. Bizimkiler sok. Tabi 28 sene önceki teknoloji ile su an ki bir değil ama . Çıkıntı bazen farkedilmeyebiliyor iki cinsiyette ye başlarda çıkıntı oluyor birinde çıkıntı zamanla kaybolup aşagıya inip kız olurken birinde çıkıntı yukarda kalıp erkek oluyor. Bu durumlar gecikebiliyor. Bazen bacak arasında ki kordon karıstırılabiliyor. O yüzden detaylı en neti . Ben hala tereddütteyim 28. Hafta Dayız herseyi hazır pembe ama diyorum ya doğduğunda erkek olursa 😀 ya da 32-34 e bi gelirim doktor der mi e bu erkek miş diye. O zaman ben bu kadar aldığım seyi ne yaparım nasıl olur diye korkmuyor değilim😂
Semosanneoluyor Kubs ben umudu keStim artık doktora gittim iki farklı hastanede hemse özele söylemediler isyanlardayım😭
Ask_H Semosanneoluyor 11+5 de öğrendim kız dedi doktor sonra ki kontrolde de hep kız dedi en son 21 haftada detaylı ultrasona girdim orda ki doktor da kız dedi Allah kısmet ederse kızımız olacak inşallah 🤲🏻🥰👨👩👧
Deletedmom0990 Semosanneoluyor 14+3 oğluşum olacak inşallah 💙 ultrasona girmeden önce çikolata ye canım ben yedim her ihtimale karşı ilk bebis ya çok merak ettim 🙄😂
reyhan41 Canlar benim eltimin ilkten erkek dediler sonradan kiz dediler doguma 1 hafta varken yuzde 80,90 kiz dedi pembe battaniye kiyaftler falan aldik iste sonra doguna bi girdi oglu oldu dedi pembe battaniyeyle cocugu eve getrdik 😊🙈😂