Almila141207 Güzel anneler merhaba umarım 40 haftalık yolculuk iyi geçiyordur:) pekii doğum sonrası için korse ya da alternatif ne kullanacaksınız? Daha önce kulllanan tavsiye edebilecek olan var mı ?
Hilal_Rasim Almila141207 bende melek korse adli sayfadan lohusa korse siparis ettim arastirdim kullananlar oldukca memnundu bakalim bizde nasil oluca
Filiznalbant Almila141207 pahalı diye yamuna dan alamadım. Ama arkadaşımın yamuna korsesi vardı onu aldım kullanıyorum. Doğum yapalı 1 olcak doğumdan beri takıyorum ama yamunayı taktıktan sonra ben korse mi takmışım diyorum 😂 ilk başta rahatsız etti ama alıştıktan sonra gayet iyi bence özellikle dik oturamayanlar için ideal 👍👍 bide emzirirken ben zorlandım o kadar. Onun dışında çok iyi 🤗🤗
Susu91 Ben doğum yaptıktan hemen sonra almak istiyorum çünkü şu an alsam deneme imkanım olmayacağı için doğum yaptıktan sonraya bıraktım. Askılı atlet şeklinde olanlar iyi gibi geliyo ama bilmiyorum.
edward Cansinsen_ kullanan arkadaşlarım var dersin doğum etmemiş bende gittim başka bir marka aldım hiç etkisi olmadı göbeğim kaldı 🤮ikinci hamileliğim almak lazım dedim hemen aldım🤠
Cansinsen_ edward anladım tşk ederim bende bel korsesi almayı düşünüyorum bakalım ya askılı yada askısız birinden seçim yapıcam
Cerenim edward normal doğumdamı giyniliyor sadece sezeryanla olursam galiba hemen giydirmiyolar degilmi ne alcağımı bilmiyorum beden ölçülerim ne olcak onuda bilmiyorum
edward Cerenim normal ertesi gün takıyorsun sezaryen 1 hafta sonra diye biliyorum doktoruna sorman lazım benim arkadaşım sezaryen oldu 1 hafta sonra taktı şimdi belini gör incecik boyun kilon hamile kalmadan önceki bedenin