mehefey Ayparee benim ilk oğlumda 20. Haftadan sonra anca belli olmaya başlamıştı millet küçücük diyodu inanmıyordu 5 aylık olduğuna😁 bide 43 le hamile kalmıştım ona. bakalım şimdi nasıl olucak
Omerinzevcesi 19+5 teyim 16. Haftamdan sonra karnım belirginleşmeye başladı şuanda gebe olduğum şak diye anlaşılıyor vee +4 kiloyla devam ediyorum bakalım 69 kiloyla gebe kaldığım için ekstra dikkat ediyorum kilo almamaya 🤰
Gozdeninballisi mehefey 23+1 im ve 8.5 kilo aldım hayatımda ilk kez 60 ları gördüm umarım bundan sonrası yavaş kilo alımlarıyla devam eder.😊
Sibel2344 Kupik ayni durundaydim ben 45 ile hamile kalmıştır ama 22. Haftada 10 kilo almistim ve karnim cikmisti su an 25kilo aldim toplam 37+3🙈
Sibel2344 Kupik hemde nasıl 🙈😔sikkat edin ozellikle 25-26haftadan sonra kilo alimi artıyor siz de benim gibi olmayn
Z123 rabiyaturkaslan 3 hafta önce gittim kontrole 310 gr civarındaydı boyu da 24 cm di kız bebeğim var
Tlysfk mehefey 22.haftadan sonra göbek gibi çıktı benim 30larda hamile gibi oldum🥳 şimdi 33haftamdayım 62kiloyum 8-9kilo aldım bakalım bitiş kaç kilo olacak😁