Gulkkl Hayırlı akşamlar hanımlar. Biraz üşütmüşüm fena halde başım ağrıyor 29 haftalık hamileyim yarım parol içsem zararı olur mu? Yada doğal yollardan önerisi olan var mı?
Meryem15Denizzz Gulkkl Bende saatlerdir baş ağrısından ölüyorum biraz vikisle başımı üfelettim yarım saatliğine geçti ama yine başladı 😔😔
Ececik07 Gulkkl ben sürekli içiyorum günde 3-4 tane kesmiyor gidip parol serum yaptırıyorum bir şey olmaz parol ve minoset serbest
Sumeyye_g Gulkkl parolan hiç bir zararı yok canım ben bi kaç gün bi adet içtim ama o kadar etkisiz bir ilaç ki geçirmedi maalesef yattım evde sıcak sıcak karanlıkta bikaçgün sonra geçti
Skaymak Nane yağı kullanabilirsiniz ben sürekli nane yapı ile geziyorum çok iyi geliyor migrenim var ama ağrı kesiciye ihtiyacım hiç olmadı 🙄
Seda_123 Gulkkl Parolun içinde parasetamol var gebelikte diğer ağrı kesicilere göre hafif olduğu için öneriliyor ama çok zorda kalmadıkça içmemeye çalışın masum görünüyor ama içeriğini bilmiyor kimse
Okyanusta_bi_anne Gulkkl aynı durumu bende yaşadım doktorum parol verdi dışı mavi olandan az da olsa faydası oluyor dozu düşük olunca hafif bi ilaç ama sen tam at onun bi zararı yok ama dışı mavi olan kırmızı olan değil ona dikkat et Canım geçmiş olsun 💐