Nevink Aysimamm ben bu aksam rahatsizlanip doktora gitmek zorunda kalinca ogrendim oglusum olacakmis normalde 14+3 haftalgz ama masaallah 15 haftalkmis suan
Aysimamm Nevink maşallah ne güzel erkekler ilerden gidermiş zaten benim de oğlum var 4 yaşında 2 hafta önden gidiyordu gelişimi şimdiki gebeliğimde de 1 haftada geriden geliyor bakalım ne olucak
Yesimce 13 haftalık hamileyim kıza benziyor ama yanılma payı olabilir o yüzden ay sonu daha net belli olur dedi:) bizde ay sonunu bekliyoruz hayırlısıyla
Nevink Aysimamm doktorlar bir hafta ileriden geriden bunlarin sorun olmadigini hep soyluyorlar saglikla gelsin sizinkide insaallah 🤗
deletedmom815 Aysimamm Canım 16+6 haftalık oldum ama bebeğim cinsiyetini göstermiyor. Her göstermediğin de doktorlar kız diyor. Dün akşam gittim bu sefer de çapraz atmış bacaklarını bir türlü açmadı. Size tavsiyem bol bol meyve suyu ve çikolata yiyin belki faydasını görürsünüz netlik için.
Sekuhan 16+3 haftadayız 15+4 de geçen hafta öğrendim erkek olucak bebeğimiz 2020 haziran bebeği olacak nasipse.sizlerin hangi aya dsnk geliyor -
Tsbganne Aysimamm 17. Haftamıza gireceğiz yarın kontrol var asla göstermedi kendisini 😀 bakalım yarın için bende çok heyecanlıyım 🙏🥰
Emine_Leyla Bende pazartesi gitmistim 15 haftalikti hemen gosterdi kendini cikolata ye canm hemen gösteriyormuş oğlum olcakmis Allahin izniyle insalllah rabbim butun isteyenlere nasip etsin bizede kicagimiza almamızı insalah🙏🌷😊