Urul_yildiz Kızlar merhaba biş soracagım ben 14+4 gün gebeyim guatır hastasıyım normal de 125Levetoron alıyorum salı kadın doguma gittiğimde tsh degerlerine de bakılmasını istedim tsh degerim 4.96 cıktı doktor 3 e düşmesi gerekiyo dedi ve az geldiğini söyledi ve ilaçı 150 cıkartı 3 olması gerekiyosa ilaç dozunu düşürmesi gerekmiyomu 4.96 yüksek mi bunun için
Guldenece_2525 Urul_yildiz ilaç dozu az geldiği için tsh yüksek çıkmış zaten.doz artınca tsh düşer..ben ilk 3 ay levotiron 50 kullandım tsh yüksek çıkınca dr.haftada 5 gün 100 ,2 gün 50 olarak düzenledi dozumu..
busra-mutluanne1 Urul_yildiz bende 25+1im bugün tsh 3.80 çıktı 25mg lık ilaca başladık artık bende ilaçlılardanım🤷🏻♀️
mermeral Olur mu öyle? Tshınız yüksekse ilacın dozunu arttırması gerekir. Ben 50 ile başladım mesela, aynı şekilde düşmedi şu an 100 lük kullanıyorum. 2,5 lara indi. Doktorunuzu dinleyin.
Urul_yildiz mermeral anladıgım kadarıyla benim degerlerim yüksek cıkmıs eksik geliyormus o yüzden 150 cıkarttıgı için biraz kusku duydum sadece şimdi anladm 3 düşmesi için 150 kullanmam gerekiyor galıba
Urul_yildiz Fatma60_ bende cok endişe duydum gayet iyidi aslında hersey normaldı 3 haftada bu kadar yükseldi internetten arastırdıgıma göre turp etki yapıyormus bende bu arada sıklıkla turp yedim buyuk ihtimal ondan kaynaklandı😞
busra-mutluanne1 Urul_yildiz teşekkür ederim cümlemize geçmiş olsun ama doktorum endişelenmemem gerektiğini bu yükselişlerin normal olduğunu dedi canım çok sıkma canını ilaçla düzene girer inşallah 😊
Urul_yildiz busra-mutluanne1 inş gebe kalmadan önce degerlerim yine düşüktü hamile kalamamıstı. Bir müddet doktor dıkkat etmem gerektiğini söyledi bebegide etkiliyomus diyolar bilirsiniz ya herkes ayrı biş söyle gebeysen sinirim bozuldu o yüzden