Öncelikle herkese merhaba 👋😊 hamileliğimin ilk gününden beri normal Doğum korkum vardı zaten planım planlı sezaryen olmaktı 🤷♀️ Rahat bi hamilelik geçirdim bende de bebeğimde de sorun sıkıntı yoktu çok şükür 🤲 taaa kii 36+4 e kadar🤦♀️ Son kontrolden gelmiştim evim Hakkari’de doktora Van lojman hekim Burcu unguna gidiyordum. Herşey normaldi. 10 Ocak uygun tarihti ve Doğum için gün almıştık. Heyecanla eşimle plan yapıyorduk tabi böyle yapalım böyle olsun diye🤷♀️ 36+ 4 te sabah uyandığımda kendimde bi anormallik olduğunu farkettim. Kasıklarım ağrıyır çok baskı hissediyordum altıma edicek gibiydim. İshal oldum ama tuvalete çıkamıyorum çok rahatsızım diye söyleniyorum kendi kendime 😕 ah tecrübesizlik😖 kayın validem bişi yok yalancı Doğum sancısıdır diyor bi yandan. Böyle 4 gün bekledim geçer diye. Bebeğim hareket edince canım acıyordu tuvalete yetişemicek gibi oluyordum. Oturunca batma hissi vardı😕 4. Gün artık geçmeyince yalancı sancı olamaz artık dedim doktorumu aradım şikayetlerimi anlattım durma gel hemen dedi. Ertesi gün sabah erkenden yola çıktık varır varmaz oyalanmadan doktora gittik açılmam vardı. En az 4 gün daha beklese dedi doktorum ve Bide nst bakalım duruma göre herşey yolundaysa bekleriz dedi. Amaaaa Aman allahım o neydi😖 bebeğim kanala sıkışmış can çekişiyor kalbi durmak üzere taşikardi oluşmuş. Neye uğradığımızı şaşırdık bir gün belki bir saat daha beklemiş olsaydım herşey çok daha kötü olabilirdi 🤦♀️ Yarım saat içerisinde ameliyathaneye alındım acil hasta olarak. Bebeğimi aldılar 4 saat yoğun bakımda kaldı sonra getirdiler bana. Kız kardeşim olduğum hastanede yeni doğan hemşiresi o kadar çok rahattık ki onun sayesinde ameliyatıma girdi bana destek oldu sakinleştirdi. Ben çok korkuyordum çok ağlıyordum endişeliydim heyecanlıydım.🤦♀️bebeği o aldı herşeyiyle ilgilendi hakkı ödenmez teyzoşun 🥰 6 da odama çıkarıldım bebeğim 10 da geldi allahım nasıl bi duyguydu ağlamaktan bakamamıştım bile🥰 annem bu arada hemen yola çıktı Hakkari’den vana geldi hastanede Yanımda kaldı bi hafta kaldık Van’da ve Yanımda annem kaldı♥️ Bi süre daha anneannemizle kalacaz rahatımız pek yerinde😍 sütüm hemen gelmedi. Ertesi gün çok az geldi ve 4. Gün tam gelmeye başladı. 8 günlük olduk şimdi oğlumla elhamdulillah çok iyiyiz. Rabbim olmayan herkese evlat duygusunu nasip etsin herkes tatsın bu duyguyu ♥️ Herkese allahım sağlıklı doğumlar nasip etsin 🤲🤲