Pambuk71 Fındık ve cevizden tiskiniyorum yiyemiyorum buda bebegin beyin gelişimi için cok önemliymiş ne yapa bilirim yiyebilmek için cok zorluyorum gene olmuyor 15 +4 haftalık hamileyim
MelisakayA Pambuk71 bende aynı durumdayım yiyemiyorum çok istiyorum ama olmuyo 6. Haftamdan beri her şeyden tiksiniyorum 11. Haftadayım. Bu ara biraz daha iyiyim ama hala ceviz yiyemiyorum 😏
Kedili_Anne Pambuk71 omega içeren vitaminler kullanabilirsiniz. Ben de pek balık yiyemiyorum o nedenle imom marka vitamin alacağım. Omega içinmiş, doktorum önerdi.
198723 Pambuk71 Bende igreniyordum normalde bayılırdım hamilelik farkli ama yemekte şart süt muz ceviz avokado blendirdan çekip içiyordum arada sizde öyle yapabilirsiniz
Fatma29 Pambuk71 yeşil yapraklı sebzeler ye , balık ye ama hangi balıkları yemen gerektiğini alıştır öyle ye.
Alparslnbuss Pambuk71 dip balıklari ağır metaller içeriği daha yüksek olduğu için yüzey balığı yersen daha iyi olur
Pambuk71 Evet doktorum regenesis yazdı onu kulanıyorum ama yemende cok iyi olur dedi eşimde zorluyor tesekkür ederim fikirleriniz için☺️