Bus_ak18 Kızlar laboquick ovulasyon testi almıstım. 31 gün de adet görüyorum. Tam 20. Gün koyu kırmızı çift çizgi gördüm ve 2 gün sürdü. Şuan adetime 8 gün var. İlk defa ovulasyon denedim çok sabırsızımm🙈🙈🙈 aranızda benim gibi varmı sohbet edelimmm🌹
hilal_yener Bus_ak18 ben gebeliğimi öyle öğrenmiştim aslında fark etmedim sonradan gebe olduğumu öğrendim ilk ovulasyonda görmüştüm bidahaki ay da testte çıkmıştı üstünü gördüm adetimin
tugba_2365 Bus_ak18 canim ben önceden ovulasyon takip ettiğim zamanda nasip olmadı açıkçası. Dünya sağlık örgütünün de belirttiği ki bunu doktorum söylemişti haftada 3 ideal demişti. Benim hamile kaldigim hafta ovulasyonumdan 1 hafta oncesiymis mesela. Doğru zamanda güzel haberleri alırsın insallah🙌
Drgtcselen Bende 16. Gün gördüm aynı testle 13 gün oldu bekliyorum bakalım 10. Gün falan test yaptım negatif çıktı ama adetime daha 6 7 gün var 🙈Bus_ak18
Bus_ak18 Aysegulum27_ ay canım sana sormustum hatta demi🙈 hatırladım.. evet tek olsunda geç öğreniyim 🤗
Aysegulum27_ Bus_ak18 yumurtlamadan 12 gün sonra silik çıktı kan verdim 26 çıtı değerim .12 gün sonra öğrenebilirisn
Bus_ak18 tugba_2365 canım ben 1.5 senedir evliyim adetlerim genelde düzenli 30 31 32 arası yani. Evlendiğimden bu yana hep 13 14. Günler deniyodum bu zamana kadar gebe kalamadım sonrada aklıma geldi ovulasyon testi kullanmak meğer taa 20. Günden sonra yumurtluyomuşum bilemycem bu seklde kullanp gebe kalan çok inşallah nasip olur bi umut😪🤲
Bus_ak18 Drgtcselen senin zaman geçmiş baya canım yaa benim aklımdan çıkmıyooo🙈 inşallah ikimizde aynı haberi verebilirz burda
Drgtcselen Benimde hiç aklımdan çıkmıyor delirmiş bile olabilirim belki hergün bi test yapasım geliyor oda negatif çıkıyor üzüyor rüyama bebek giriyor pozitif test giriyor sürekli 🙈 Bus_ak18
Bus_ak18 Drgtcselen ayy benim daha çok testi yapmaya canım 🤗 valla bende bazen görüyorum burda okudukca etkileniyorum. Geçenlerde bebek emziriyodum düşün 🤣🤣🤣
Bus_ak18 tugba_2365 benim bu ay inceden inceden karın ağrım oldu canımda bugun ayrıntılı ev temizlik yaptım belim kopacak gibi ağrıyoo. İnşallah bi sıkıntı olmaz demi tutunma falan olacaksa