cerrah61 Sultancecen ikili testte göstermedi yavrum,canı sağolsun😝 Ocak sonu randevum var 16 haftalık olacak inşallah inatçılık etmez de gösterir kendini güzel bebeğim 🙈❤️
Brvn__ Sultancecen bizimde 10temmuz tahmini doğum günü Pazartesi günü gidicem cinisteti için ozamn ogrnicez Rabb'im yavrularını saglikla gelmesini nasip etisin inşallah amin amin amin
Busimss Sultancecen daha tam belli değil ama haftaya 13.haftalıkken ikili test için gidicez tahminde bulunacak doktorumuz bakalım ☺️
Ozgee11 Sultancecen Doktorum kemik yapısından kiz olarak tahminde bulundu. 16 temmmuz tahmini tarihimiz
Kubs Sultancecen 13+5 de öğrendim hatta tedirgin oldum değişir mi diye fakat doktor bacak arasını net bir şekilde gösterdi allahtan kordonda denk gelmiyordu öğrenmiş olduk 🌸 Birde özele gidiyorum ben sanırım devlette erken haftalarda net söylenmiyormuş bilmiyorum tabi doğruluğunu 🐣
Sultancecen Kubs galiba devlette 16.haftada söyleniyor. Ben haftam küçük olduğu için gitmiyorum ama yarın gideyim ozman 🙈
Hlee 12+3 yarın kontrolüm var ama daha erken diye söylemez diye umuyorum😅 belki bir sonraki gittiğimde öğrenirim bende inşllah 🙏🏻
Kumsaln_annesi 6 temmuz gibi doğum. Yarın kontrolumz var 13+3 olcaz inş öğreniriz kesin olarak 😍 11+6 günlükken çıkıntı var erkek gibi ama daha çok küçük dedi doktormuz. Umarım değişmez 🙏