Rabia53 Sema1994 benim olgunlaşıyor kuzum kendi kendine catlıyor adetlerim hep düzenli. Klomen kullandığımda inanılmaz ağrılarım oldu doktor kontrolünde söyledim. Ultrasonla baktığında kendi bile şaşırdı inanılmaz büyümüş ve sayısı da oldukça çoktu
Sema1994 Rabia53 allahallah nedn olmuyor acaba insallah tez zamnda hayirli haberler alirsnz tum bekleyenler insallah
Sema1994 Rabia53 yatn o hastaneye gidicem baska doktora gidiyrm heran dpgumum olabilr bidaha hastane deistirmek istemedm
Sema1994 Rabia53 bnm bu 2 gebeligm ilkide tedaviyle olmstu ama sadece catlatma ignesyle oldm ozamn rahim filmi cekilmstm 2 cide cekilmedm flim
Rabia53 Sema1994 anladım. Arkadaşım aşılama öncesi rahim filmi çekilmesi gereklidir demişti. Sen büyük ihtimal ilkinde çektirdiğin için ikinciye gerek duymadılar
oykm-2019 Rabia53 canim bende bu ay yaptiracm adeti bekliyorum inşallah hayırlı sonuçlar aliriz ama tutmazsa diye çok korkuyorum
oykm-2019 Aysegulum27_ evet kullandim klomen famera iki kere çatlama iğnesi rahîm filmi olmadı hiç birinde şimdi asilama yaptiracm sende mı yaptiracn
Rabia53 oykm-2019 bende iki kez Klomen ve çatlatma iğnesiyle kullandım ama olmadı hemde aşırı gelişmiş yumurtalara rağmen. Rahim filmi çekilmedi bana da
Aysegulum27_ oykm-2019 hayır aşılama değil ben ilk defa klomen kullanacağım inşallah aşılamaya gerek kalmaz