Kezbannnn merininyavrusu gerilemesi 2 haftaua cikmis demek istedim canim yani 1 hafta geriden geluyordu 2 hafta geriden gelmeye baslamis :(
Hamileanneler_25 merininyavrusu bende bugün gittim kontrole 33 haftalk hamileyim benim ki 1.816 gram seninki de iyi bence normal haftasına göre 1.800 yada 2 kilo arasında olmalı zaten bu haftaya göre. Doktorum bana geri falan demedi hatta senin gibi 28 haftalıkken 1.372 gram dedi 200 gram önde gidiyordu bu hafta böyle oldu. Bundan sonra kilo alırlar zaten daha merak etme
merininyavrusu Hamileanneler_25 Haftalarımız aynı be kilolar da yakın buna ragmen doktorumuz farklı şeyler söylemiş. Buna da anlam veremiyorum
Eddmn merininyavrusu bebeğinin sağlığı iyiyse tek problem biraz zayıf olmasiysa takma kafanı sağlıklı olsun başka problemler olmasın 800 gr doğup yaşayan bebekler var evfam yapma allahım sağlıkla Kucağına almayi nasip etsin hepimize 🙏
merininyavrusu Eddmn işte sorun aslında kilodan degil boy,kafa vs ölçümleri de yapılıyor ya bunlar da gerideyse hem de üç hafta işte bunu dert ediyorum :(
Kezbannnn merininyavrusu canim en sonki uktrason kagidinda altta kaç haftalik gözüktüğü yazar baktinmi ona
Eddmn merininyavrusu hiç bişeyi yoktur annesi dua et 🙏 Rabbim bilir herseyi eğer çok kafana takiyosan özele bi doktora görün o ne diyecek bakalım allahım yardimciniz olsun ins
merininyavrusu Kezbannnn Haftaya baktım ama anlayamadım. Ancak bazı sayılar ve kısaltmalar vardı onlara baktım. Kafa ölçümleri, kilo falanmış. Nette bunlara baktım ve bendeki sayıların hepsi 33.haftayı gösterıyor, inan hiç bi şey anlamadım bu işten
merininyavrusu Eddmn bu da özel başka bir özel içşn randevu alacaktım doluydu. Yarın aynı doktora gidecegim. Hem nst hem toksoplazma sonuçlarım için. Yine olumsuz bir şey derse başka doktora gidecegim. Dua ediyorum en başından beri tüm annelere, evlatlarına ve bebegime 🙏
Ayshmm merininyavrusu havuç ,portakal suyu,kaşar peyniri bunlar bebeği toparlayan şeylermiş hiçbir sıkıntı yoktur endişe etmeyin 🌸
minik_kalp_ merininyavrusu belki geç döllenmedir hemen üzmeyin kendinizi bana da öyle demişlerdi ayrıntılıda hemen kendi doktoruma gittim öyle bi şey yok her şey yolunda demişti kontrollere devam edin gerekirse dr değiştirin
merininyavrusu minik_kalp_ canım geç döllenme olsa aynı doktor önceki,haftalarda başa baş gidiyor der miydi ki bilmiyorum inan :(
EzgiCetin merininyavrusu 35+4üm 2600 olmuş. 33+4te 2100 diyordu. Bence de 33. Haftada 1900-1950 pek öyle düşük değil... boşuna üzmeyin kendinizi ;)
Zele merininyavrusu canım üzülme benimde bu hafta basima geldi.35 haftalık diye gittim 34 haftalik cikti.neye ugradigimi sasirdim.bebeğe giden kan danarlari herşey normal.paArtesi gel dedi. 4 5 gündür yememe icmeme çok dikkat ediyorum bakalim.ama biraz araştırdım normal bi durummus korkma.
merininyavrusu Zele aynen benim durum işte kilo hariç suyum,hareketleri her şeyi normal. Bana da beslenmene dikkat et öyle gel haftaya dedi ama ben yarın gidicem. Çünkü benim korkum toksoplazma :(
merininyavrusu Zele aynen benim durum işte kilo hariç suyum,hareketleri her şeyi normal. Bana da beslenmene dikkat et öyle gel haftaya dedi ama ben yarın gidicem. Çünkü benim korkum toksoplazma :(