Bebegiimle Arkadaşlar merhaba öncelikle ben 23 haftalik hamileyim bende normalde hep akıntı olur şeffaf ve cok katı değil ama bikac defadır böyle afedersiniz sümügümsü daha katı bi şekilde oluyor öncekinden farkli diye kafama takıldı böyle bi durumla karşılaşan varmı acaba ciddi biseymidir
Bebegiimle mermeral doktoruma gidince söylicem ama gidene kadar bilen birilerinden fikir almak istedim teşekkür ederim
Humi Ben 24 haftaligim ama oyle bise yok. Bence ohmal etme bi doktora soyle belki idrar yolu enfeksiyonu olmustur
Bebegiimle Humi evet haklısınız gidicem doktoruma tabiki ama bilen birilerinden fikir almak istedim teşekkürler 😊
Merve_38 Bence endişelenme. Ben 10. Haftadayım bendede olmuştu. Hatta renkli doktorum endişelenme her gebelikte olabilecek şeyler demişti. Ama tabiki sen yinede doktoruna danış
Hasderluna Benim de öyle oluyor ama başka bir belirti eşlik etmiyor yani idrarda yanma, zorlanma vs. yok. Normal olduğunu düşünüyorum 23 haftalık hamileyim ama siz yine de doktorunuza bir danışın inşallah kötü bir şey çıkmaz 🙏
Bebegiimle Hasderluna evet bendede başka bisey yok sadece akıntı inşallah bende bisey yoktur diye umuyorum teşekkür ederim 🤗
Bebegiimle Merve_38 amiin inşallah çok teşekkür ederim hepimiz sagsalim kucagimiza alırız inşallah 🤗🤗