Bernaszn Busra_karaca37 Bende fiyatları bu şekilde duymuştum yılbaşı nedeniyle zam gelir diye bekliyordum ama sanırım hala aynı fiyatlar ben Gamze hanıma gitmeyi düşünüyorum Nurcan hanımında çok iyi olduğunu duydum ama
kimsebilmesindiye Simdiye kadar gamze hanimda sorun yasamadim sordugum sorulara cevp veriyor strese sokmuyor seni.ama sira cok bekliyorsunuz 😣😣
Bernaszn kimsebilmesindiye ya genelde her kadın doğuma gittiğimde sıra bekliyorum baya bir o skntı olmaz yeter ki ilgili sorularıma yanıt alabilceğim biri olsun
Edanurdg İstepan suna hakkında çok tavsiye aldım hastanede doğum yapan tanıdıklarımda çok memnun kaldım ben diyordu fiyatların değişmemesi iyi olmuş umarım mart-nisandan sonra zam yapmazlar
Bernaszn Edanurdg ben gittiğimde fiyatları tekrar sorcam ve zam muhabbetini söylicem sonrasında bize zam yaptık demeyin diye
Angelllll Edanurdg canım benim doktorum en başından beri gidiyorum çok memnunum kesinlikle tavsiye ediyorum
Edanurdg Bernaszn burayada yazarsan sevinirim canım bende kararsızım fiyat açısından Avrasyada mağdur olmak istemiyorum