Vall bence ilk önce nerede oturacağınıza karar verin. Daha sonra hasta araştırın. Etimesgut keçiören nere çankaya nere ayrıca çankaya dediğimz yer oyle bı ıkı mahalleden oluşmuyor çok yer var çankaya diye geçen. Yanı kısacası hastanenızle eviniz arasında Dağlar kadr fark olmasın bide yeni olcaksınz yanı ankarada mesefaleri doğal olark bılemeyeceksnz hamgı saatte nere yoğun olur nerden daha kısa gdılr vs gbı. Aracınız feln var mı, yada atıyrm işte acil bişi oldugunda taksiye atlayıp sende gidebil mesela. Bunları da düşün derim. Bide bence illa özel özel diye de düşünme geniş kapsamlı bak derim nacizhane fikrim. ankaranın üniversite hastaneleride çok iyidir. Özellikle yenidoğan bakım üniteleri tamdır. Hocan özel olsun istıyorsan prof seçerek yine özelmiş gbi muayne ücreti odeyıp takıbe alınabilirsin. Bende ilk özele gidiyrdum doktorum iyidi fakat benm bebeklr ikiz olası bı doğumda yenıdoğan bakım ünitesi yetersiz olur dedi bizzt doktorum rısk almadı geniş kapsmalı hastaneye git dedi genelde de üni. Hastanelerini önerdi. Bende ztn hacettepe üni. Hastanesinde hemşire doktor akrabalarımz vardı onlarında yönlendrmesiyle gönül rahatlıyla gttim geldim yakında doğurcam 😂 hocam özel her gttımde 125 oduyrm. Doğumda 500tl özel oda 100/150 fln . Memnunum . Bnce herseyı dusunerek hareket et