Hayriyeee Erkek anne adayları nasılsınız bakalım ☺️Bebişler nasıl ben hep kız hissediyordum doktorum erkek dedi 😅 sizde durumlar nedir haydi sohbete 🤗
Biranne00 Hayriyeee yaaa bende de durumlar aynı hep kız hissettim kendimi kıza çok ayarlamıştım bugün doktor ultrasonda kız dedi baya şok oldu hatta ultrason jelini silmeyi unutmuşum 🤭 büyük olasılıkla erkek dedi bacak arasına kordonu aldığı için kesin olarak göremedik ama olasılıklı olarak erkek dedi 🥰
Zehra321 Hayriyeee bende kız istiyordum ama hep erkek hissetmiştim oğlum olacak inşallah şükürler olsun bana hiç zararı yok 7. Aydayız eskisi gibiyim 😍☺️
Musel Hayriyeee bende hep erkek hissettim ve erkek olacağını öğrendik sağlıkla gelsinler inşallah 19+4 üm hiçbir şey hissetmiyorum şuanlık😅
Alyami Hayriyeee bende hep kız hissediyordum ama erkek nedense içimden hala kız geçiyor 🤗🤗 21 haftalik olduk net tekme atmasını bekliyom 🤷🤗 sağlıkla gelsinler inşallah 🙏😊
fatooss benimde ilk gunden beri hep erkek dogdu icime hep erkek ruyalari goruyoduum gece hafta kesinlesti tam erkek oldugu hayirlisi insallah canım allah sagsaglim kucagimizada nasip eder insallah 😘😘👣👣
Biranne00 Biranne00 kendi yazdığımdan bişey anlamadım heyecandan 😂😂 ultrasonda erkek dedi yazıcaktım pardon 😊
Hayriyeee Biranne00 Biranne00 aynı ben 😂 ne hissettiniz o an bende hep pembiş çiçekli şeylere bakıyordum erkek diyince bi kaldım böyle 😂😂
Beyzanur1995 Musel bende 19+5 im 19.haftaya girince hissetmeye başladım ufak tekmelerini kasiklarimda hissediyorum ama
Tanemtuvana 21 haftalık benimde hareketlerini içten hissediyorum içimde kalp atışı gibi elimi koyduğumda bazen hissediyorum bazen hissetmiyorum ☺️ Çok ağrım yok, ama karnım sertleşiyor patlayacak gibi oluyor bazen 🤭
Hayriyeee Tanemtuvana Alyami yaaaaaa bende öyleyim erkek dedi ama sanki kız gibi hissediyorum hala niye böyle oluyo 😂
masalsii Hayriyeee benim rüyalarıma hep erkek bebek giriyordu normalde yüzümde sivilce vardı hamile kaldıgım andan itibaren hepsi gitti sadcee cenemde leke kaldı kızarıklık gibi eşimin ailesinde de ilk cocuklar hep erkek diye erkek heralde diye düşünüyodum ama bütün teoriler kızı işaret ediyodu hatta 2 muaynede göstermeyınce kızmı acaba derken oglum sonunda gösterdii 😍
26mrv Hayriyeee bende de öyle olmuştu hep kız hissetmiştim En başından beri cinsiyet öğrenmeden önce 2 kere rüyamda ultrasonda erkek çıkıyor diye görmüştüm ve öylede oldu cinsiyet için gidince doktor erkek demişti ve rüyamdaki görüntünün aynısının ultrason fotoğrafını vermişti
Biranne00 Hayriyeee şok oldum çok şaşırdım hatta ultrason ekranına bile bakmamışım doktorum annesi baksana bebişine dedi bende şaşırdım hocam hep kız diye hissetmiştim ve kız olduğunu düşünüyorum dedim 😂 hala sanki kızmış gibi geliyor sizinde mi bacak arasında kordon vardı? ☺️
Alyami Hayriyeee yavaş yavaş da hazrlik yapiyom inşallah doğum da bir sürpriz olmaz malum çok oluyor 😄😄
zelis63 Hayriyeee merhaba bende 27+4 bir erkek anne adayıyım hep erkek hissettim doktor 11. Haftada kıza benzetti ben yine erkek hissettim ve erkek çıktı şimdi çok sert tekmelerini yiyorum 😅 hazırlıklara yeni başlıcam
Sema__ Hayriyeee hep erkek hissettim 👣 oğlum olacak benimde 🙈 hislerim kuvvetlidir 🙊🤗 22+0 iz hepsi sağlıkla vaktin de gelsin yavrularimizin💙🧿
Ozgesn Hayriyeee benim ikinci oğluşum olacak insallah 🎈20+2 yiz cok şükür ❤️ Mayıs doğumlu olacağız hayırlısıyla bakalım iyi gidiyor şimdilik göbek henüz çıkmadı bekliyoruz 🥰 Ömer Asaf olacak adı
Serap92 Ben birsey hissedemedim bir kere rüyamda erkek bebek gördüm sonra erkek olduğu kesinlesti 🥰 27+1 suan 😁
Ozgesn Hayriyeee tabi çocuktan çocuğa değişiyor yaramaz uslu oluşuna göre yani benim oğlum usluydu uyku düzeni falan süperdi masallah zorlanmadım bu da oyle olursa insallah bakalım giyimi kuşamı olsun cok özendim hep güzel bir duygu 🎈🎈