Traumengel Karın çevresi geriliği olupda doğum yapan var mı? Varsa kaçıncı haftada doğum gerçekleşti?
mom44 Traumengel canım ben doğum yağmadım ama bendede vardı en son kontrolde düzelmişti 29 hafta 6 günlük bugün
Traumengel mom44 ben 34+5 im 🙄 ve hastanede yatıyorum gözetim altında olmam gerekiyormuş doktor öyle söyleyerek yatışım yapıldı, benim 32. Haftamdan beri var ara kapanmadı ama gerileme de olmadı
Bebegim mom44 neler yaptın canım düzeldi benimde 1 hafta geri çok sıkıntı değilmiş ama yinede sorun yapıyorum kendime
mom44 Traumengel hmm 1 hafta olunca sıkıntı değil de 2 haftaya kadar normal ondan tatıs yapmıslar ilerlerse erken doğumla alırız demişti bana canım en güzeli az kalmıs senn yat hastanede sağlıkla al kucağına inŞallah
mom44 Bebegim muz yrdim ditek bebeğe kilo yapıyo her sabah 2 yumurta bazrn bir yedim süt peybir kaşar protein ağırlıklı benmde 2 hafta tskip altında şuan
Traumengel mom44 inşallah , hayırlısıyla kucağımıza alırız🙏 İnsan endişe ediyor , korkuyor... hamileliğin en özel zamanları biraz travmatik geçiyor çok üzücü😑 hiçbir şey anlamadım son 1 aydır neredeyse😏
Gulsen55 Benimde geriden geliyo malesef. 33+4 um bugun bebis en son gittigimde 1690kg idi. Insallah zamanla alir kilo ve arayi kapatir diye dua ediyorum. Seni niye gozetimde tutmak istiyoki? Her gun kontrolmu ediyor ? Gelisim yokmu
Traumengel Gulsen55 gelişimi devam ediyor çok şükür ama fark kapanmıyor, hastaneye özgü bir şey sanırım ya risk almak istemiyorlar bana doopler ölçümü için haftada iki gün gel demişlerdi sonra her geldiğimde yatış öneriyoruz diyerek en sonunda yatırdılar🤨
Gulsen55 Traumengel doppler olcumu iyi cikiyo dimi ama? Benide haftaya cagiriyolar extra kontrol icin ama boyle bisi denmedi. Sadece biraz minnak diger bebeklere gore diyolar