Gmzgzln Kızlar şimdi kontrolden çıktı hiç açılmam yok p tesi gününe kadar beklenecek normal doğum istiyorum açılmam olması için yürüyüş pilates topu hurma dışında açılmayı tetikleyecek yöntem biliyormusunuz paylaşırmısınız benimle.
07052019 Gmzgzln ben de 39+2 yim salıya kadar vaktim var, suni ile başlatılacak. İlişki ve bol hareket dedi doktorum. Çok da kendini yorma geleceği varsa zaten gelir dedi 😣😣
Aliannesiyim Gmzgzln kaç haftalıksınız? 39 olduk artık sancı istiyorum bebeğin kilosu artıyor ve sezaryan olsun istemiyorum ama asla sancım ağrım lekem yok
Gmzgzln 07052019 banada yürüyüş pilates topu ılık su ile uzun süreli duş dedi bakalım inşallah hayırlısıyla açılmamız olur. Bana suni önermedi ilk hamileliğim olduğu için ve suan hıc açılmam olmadığı ıcın sadece acı çekersin bi faydası olmaz dedı. Doktorum dayım olduğu için her dediğine guvenırım.
Gmzgzln 07052019 squat yapamıyorum aşırı sert bir karnım var canım perine masajıda zor olur ki göbekten sebep. ☹️
07052019 Gmzgzln benim açılma vs bakılmadı salı günü yatış yapılırken bakılacak muhtemelen. Ama 2 gündür acayip yoğun bi akıntım var şeffaf, acaba başlıyor mu bişeyler diyorum. Bilemedim. Akıntı var mı sizde
Gmzgzln 07052019 bende akıntı vardı evet ama şimdi az önce hafif pembe renkli akıntı geldi yoğun şekilde nişanmı acaba merak ettim bende şimdi beklemedeyim.
07052019 Gmzgzln nişan pembe, kahverengi veya kırmızı olur demişlerdi. İnşallah nişandır 🙏🏻 benim şeffaf ya 😏
Gmzgzln Ozgesn ben ilişkiye normalde de zorlanıyorum girerken son ıkı ayda bıraktım ıkımızde rahatsız oluyoruz dıye o yüzden o bana hıc cazip gelmedi. 🤣
Sevimbsrn17 07052019 Nişanı leke olarak veriyor korkmayın sağlıkla kavuşuruz inşallah yavrularımıza❣️❣️❤️
Gmzgzln 07052019 benimde pembeydi bakalım yürüyüş yapıcam ılık duşa giricem. Hayırlısı ınsallah. 🤲🏼☹️
Gmzgzln Aliannesiyim 38 haftalığım canım ben benimde sancım yok açılmamda yok doktorum yürüyüş pilates topunda egzersiz ve uzun süreli ılık duş önerdi yani küvet varsa evinde doldur otur içinde yarım saate falan.