Nur_arkn Şafak 29 nasılsınız bayanlar durumlarınız nedir bebişinizin kilo durumu nasıl 35+6 haftayız ikinci bebeğimi bekliyorum ama hem korku hem heyecan🙁🌸
Menekseduru Nur_arkn merhaba aynı hafta ve gündeyiz :) benimde en son 34 haftada 2.200 gramdı simdi ctesi gitcem merak ediyorum ne kdr almıştır acaba bana az geldi kilosu
Nur_arkn ipekveannesi son zamanlarım olduğundanmıdır bilmiyorum aşırı enfeksiyonum var ne yapsam geçmiyor ilaç fitil suya katılan toz 🙁🙁geçmiyor doğuma etkisi olurmu bilmiyorum afedersiniz cıkacak gbi alt tarafım
rumeyssa Nur_arkn aynı durum bende de varrrrrr ama benim doğum yakın değil bıktım bu enfeksiyondan kullanmadığım ilaç kalmadı heralde hamilelikten önce de şimdi de ama yok gecmiyor
ipekveannesi Nur_arkn bol bol suyla atarsın ancak enfeksiyonu 😐 birde bende de olmuştu bir ara doktorum sirkeli suyla sil kendini demişti ama sirkeyi fazla koyma ben elma sirkesi kullanmıştım
ipekveannesi Nur_arkn sürekli yanma hissi mahvediyor birde benim kanlı idrar olmuştu çok kötü birşeydi ama sirkeyi çok az koy düzenli olarak yaparsan etkisini görürsün
Ndm Benimde son 29 günüm kaldı canım 34.haftamda gitmiştim 2.500 demişti doktorum kilosuna hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah korku,stres,heyecan,sıkıntı herşey var artık🤕😥😊