Meltemtuncoz Kızlar ben detaylı ultrasona giremedim devletten randevu aldım dolu olduğu için randevu vermediler bana girmeyi düşünmüyorum varmı girmeyen anneler benim gibi 🤔 21.haftama girdim girmelimiyim sizce yoksa gecmi kaldım
Selinglr Meltemtuncoz gir onemli canım cocugun butun organlarına bakıyolar ıcın rahat olur hem ama gerek yok dersen de sen. Bılırsın cok uzun bısey degıl zaten
gezentianne Meltemtuncoz Ben de yaptırmadım ama doktorum her seferinde renklide detaylı olarak baktıgı için ayrıca bi yere gitmene gerek yok demişti
Kaderisi Doktor sana fikir sormuyor ki direk yaptır diyor anne karnında müdahale edilebilecek bi hastalık vs herhangi bi durumda önlem alabilirsin kesinlikle yaptır.
Uykuclimon Kesinlikle yaptır bak ben 2 li 3 lü test yaptırmadım pişman oldum renkli usg girdim bugün kalbinde parlaklık gördü doktor eğer girmesem haberim olmucaktı
Semadefne35 Uykuclimon banada öyle dediler kardiyolojiye gittim çok şükür yokmş bişey genellikle gebelikte olabiyomuş doğuma kadr yada doğumdan hemen snra geçiyomuş merak etmeyin 🤗
Meltemtuncoz Uykuclimon bende üçlü taramayı flan yaptırdım sonuclarım temiz cıktı. Detaylıyı yaptıramadım henüz
Meltemtuncoz iremtzn benim bildiğim doktor incelerken söylüyor zaten sonuc beklemiyorsun 20-25 dk flan ultrasonla bakıyormus
Meltemtuncoz Haydanhay bende üçlü test yaptırdım onda allaha şükür bi sıkıntı çıkmadı. Detaylı ultrasonda bebeğin tüm organlarına bakıyorlar detaylı bi inceleme yapıyorlarmıs canım
rumeyssa renkli ultrasonla detaylı ultasyon farklı şeyler tabiki ve detaylı ultrasonu her doktor yapamaz
Yesim Valla ben girmedim özele gittim sordu gittim ama siz yine Bi bakar mısınız dedim oda baktı tüm organlara hiç bir şey yok dedi 😂😂
Nergiiscelik Ben bugün girdim allahıma binlerce kez şükürler olsun Bi sorunumuz çıkmadı ama bence çok çok önemli Bi test yaptırabiliyosan mutlaka yaptır derim en ufak ayrıntısına kadar herşeyi inceliyorlar