asyaa15 Kacıncı haftalarda yapılıyor birde hepsini yaptırdınuzmı. 22. Haftadayız suan. 2 li testimi yaotırdım sadece. Ayrıntılı içinde bugün girdik bebegn organlarına baktı dr. O kdr bi sıkıntı gözükmüyor dedi. Üçlü dörtlü için bsey denmedi
Ozgesn asyaa15 22. Hafta ikili test icin cok geç 12 haftaya kadar ikili test yapılmış oluyor en geç 13 haftanın sonunda . 3 lü test 16-18 hafta arası yapılıyor siz 22 de 2 li yaptırdım diyorsunuz 🤷♀️ Bana geç geldi biraz ben 11+5 te ikili yaptırdım temiz çıktı 3 lüye gerek yok dedi doktorum 21+5 te detaylı ultrason randevum var 9 gün sonra yani
kitapkurdu asyaa15 2li tarama temiz çıkımca 3lü ve 4lüyü istemiyor doktor ben de yaptırmadım. Yarın ayrıntılıya giricem 😍
asyaa15 Ozgesn yok canım ben 12. Haftada yaptırdım 2 li testimi temz çıktı. Üçlü falan denmedi 22 deyiz suan bugün ayrıntılı yaptırdım. Ama kalbine bakamadılar.
Aysenuryk Hafta 2li test, 17. Hafta 3lu test yaptirdim 4luye ihtiyac duyulmadi. 22. Haftadada ayrintiliya gircem insallah 😊
asyaa15 Ozgesn cihazı o kdr güçlü degilmiş öyle söledi baska bi şehir e yönlendirdi. Ama varsa da öle bi sıkıntı yapacak bsey yok dedi.anne karnında müdahale edilmiyormus. Dogdukdan snra tedavi ediliyomus.