setenay-92 Hayriyeee evet büyük bi yüzde doktor o kadar emin konuştu bildiğin büyük bir çıkıntı vardı bizede göstermişti doktor bakın erkek bu diye ama 2 hafta sonra bacak arasında hiçbirşey yoktu 😂 sizinki değişmeyedebilir
Ebrudemircan Oznurrb benim Doğum tarihim 31/12/1987 eşimin 10/09/1988 bizim ne çıkıyor bakabilir misiniz
Berfff2 Oznurrb oğlanların bir cıkıntısı oldugu için oğlanlar kendini daha önce gösteriyor ben cinsiyeti öğrendiğimde de cok erken gelmişti ama değişen birşey yok doktorum doğru söylemiş ☺️
Cigdemanne_01 Busimss tahmin söylemesi gerekiyordu bana söylemişti 12. Haftamdayken doktorum kesin sonucu 16.haftada söyler beklemen lazım
Busimss Cigdemanne_01 işte bir bölgesini gösterdi oradaki cıkıntı klitoriste olabilir pipi de dedi haftaya netleşir dedi
Antalya_07 Benim bebeğim ultrasonda 1 hafta önden gidiyor, ultrasona göre 12 haftalıkken senin kızın olucak dedi doktor ultrasona göre 13. Haftada erkek diyor önce sağlıklı olsun tabi ama bazı doktorlar emin olmadan tahminde bulunmasa keşke