Oznurrb Busimss ay çok bilimsel konuştuk biraz da eğlenelim madem😂 eşinizin ve sizin doğum tarihinizi son adet tarihinizle beraber yazın kan yenilenme teorisine göre cinsiyet tahmin edelim 😂 bu da bir çeşit alternatif tıp 😁
Busimss Oznurrb ahahaah orada erkek çıkıyordu galiba 😂😂😂 benim doğum tarihim 16.11.1993 eşimin 28.02.1989 son adet tarihim 15.10.2019
Ebrudemircan Oznurrb benim Doğum tarihim 31/12/1987 eşimin 10/09/1988 bizim ne çıkıyor bakabilir misiniz
Beybitooo Busimss Kız gibi geldi bana ☺️ Ama ne yalan söyleyim bana herkes erkek dedi ne bulantım oldu ne bi sivilcem karnımda erkek karnı kesemede erkek dediler kimse kız demedi ama doktor kıza benziyor diyor 😂
Busimss Beybitooo ahahahah insallah ya gönlümden geçen oydu benim de ama o kadar erkek diyor ki çevredekiler erkeğe dönmeye başladım 😂 sivilcelenme bende de var ama kalça bel taraflarında hiç midem bulanmıyor kusmam yok full ekşi tuzlu yiyorum bakalım 😂😂
Busimss Beybitooo veririm kuzum buraya yazarım haftaya cuma eğer netleşirse 😂 bu arada bu resimde sırtımı dönük ? Biri öyle dedi de ben pek anlamadım
Oznurrb Beybitooo mantık şu kadınların kanı 3 yılda bir erkeklerin 4 yılda bir yenileniyormuş en son kimin kanı yenilendiyse o cinsiyette oluyormuş çocuk 😂 gırgır işte
Beybitooo Oznurrb benimki 02.05.1997 eşimin ki 15.06.1987 son adet tarihim 06.08.2019 ne oluyor yani 🙄
Busimss Oznurrb nasipse vericem postu takip edin olmadı da yazdığımda bildirim gelsin yine etiketlerim ben sizi de
Busimss Beybitooo bir arkadaş sırtı sana dönük cinsiyeti görmek imkansız falan dedi de ultrason görüntüsüne de kötü dedi anlayamadım 🙄
Beybitooo Busimss zaten sadece bacak arasından degil kemik yapısından falan anlıyorlar onunla alakasi yoktur