kartanesi26 Kizlar diş ağrısı cok fena napmaliyim 23+2 haftalik hamileyim doktora gtsem dolgu cekme vs yaptirabilirmiyim 😏
Anasinifci kartanesi26 2.trimesterde diş işlemleri yapılıyor. Önce kadın doğuma gidip karnına radyasyon geçirmeyen yelek sarılıp röntgen çekilebilir anestezi yapılabilir raporu alıyorsun sonra onu dişçiye veriyorsun ve ne gerekiyorsa yapılıyor.
Busrakivanc kartanesi26 doktordan onay olmadığı sürece müdahale etmiyorlar ben çok çektim o zamanlar. Doktorum kağıtla yazdı anca o zaman müdahle ettiler ama röntgen hiç bir sekil de yapmiyorlar
kartanesi26 Busrakivanc doktorumunda onay vereceğini hic sanmiyorum canim rontgen yapmadilarsa anestezi uyguladilarmi bazen anestezide yapmiolar fln diye duydum
Busrakivanc kartanesi26 canım cokk az yaptılar herşeyi hissetim hafif dozda yaptılar yani yapmasalar daha iyi olurdu 😂 verir canım neden vermesin ya dis ağrısı çok zor. Ama röntgen cekemedikleri için maalesef benim yonlendirmeme göre yaptilar bende onayladım zaten. Çokta güzel dolgu oldu
2121 kartanesi26 ben çektirdim dişimi 25 haftalıkken yirmilik dişti hiçbir sıkıntı da olmadı eger apse yaparsa bebege daha çok zarar verir bilginiz olsun bir de o acı bile bebegi çok strese sokuyormuş
Sinem62 Ben dişçide çalişıyorum canım onaylı bi yazı alıyorsun dr uyuşturmak için iğne yapıyorlar ama yapılan iğne çok yüzeysel oluyor sadece diş etini uyuşturuyor o yüzde sıkıntı olmaz
Sinem62 Dişlerimiz çok iyi fırçalamak kazım hanımlar diş etti iltihabı ve diş kaybetme olasılığı artıyor
Sinem62 kartanesi26 görmek lazım ama dolgu yapılıyor yapılsın çekim olunca diş kayıyo oradaki boşluğa dişlerde düzensizlik oluyo
kartanesi26 Sinem62 simdilik gecti 6 ay idare etti beni insallah bi 3 ay daha idare eder🤗🤗 ben agri kesici bile kullanmaya korkuyorum :)
kartanesi26 2121 apse de var canim maalesef o sıkıntı iste gecti bakalim.insallah idare eder biraz daha ☺️