Gmz93 Kizlar en ufak bisey olsa sacma sapan dahi hemen aglamaya basliyorum ve bitmiyo aglama istegim normalde de cok duygusal biriyim ama hamilelikte asiri oldu annem esim psikoloja git diyolar ama ben istemiyorum var mi boyle seyler yasayan
CerenSelvi Gmz93 ben de bir ara öyleydim şimdi azaldı ama bazen geliyor yine 😅😅😅 yani sizi rahatsız ediyorsa doktora gidin tabi rahatlarsınız ne olacak. Ben çevreme yük olmadan ağlamaya çalışıyorum. Lüzumsüz bir şeyse kimseye yansıtmamaya çalışıyorum 😇😇
Bensuu Gmz93 ailemin resimlerine bakıp ağlıorum ,bazen nie böleyim diorum hamilelik gelio aklıma korku ve ağlama cabası😂
Aysenurtsr Cok normal bence bunlari yasamaniz. Hamilelikte hormonlar, vucut degisiyor, hisleriniz de cok normal boyle olmasi. Ilk haftalarda ben de durduk yere agliyordum, esime sariyordum.
Gmz93 Aysenurtsr ilk hftalarda cok fazlaydi simdi yine arada sirada oluyor ama esim falan yine mi agliyosun deyip canimi sıkıyo
Gmz93 CerenSelvi doktora gitsem ilac verir de bebegime bi zarari olur diye korkuyorum bi de orda derdimi anlatirken de aglicam zaten kendimi rezil etmek istemiyorum 😖
CerenSelvi Gmz93 yapmayın böyle tıp bilimine güvenmek lazım. Neden rezil olasınız ki o bir hekim. Ayrıca hiçbir hekim bebeğinize zarar verecek bir şey yapmaz.
brglazgn Takma kafana olur bu tür şeyler ben eşimle şakalaşırken gülüp oynarken oturup ağlıyordum eşim de o hallerime daha çok gülüyordu bu sefer de gülüyor diye ağlıyordum hala da var yani duygusal olarak etkleniyorsun vücudun psikolojin sinir sistemin her şeyin değişiyor adaptasyon süreci yani psikolğa gitsen de çok bir şey yapılabileceğini sanmıyorum. Bi de her ağlayan hamile psikolağa giderse ohoooo takma kafana bazı hamileler sinirli gergin olurken bazılaro bizim gibi sürekli ağlak oluyor vücudunun tepkileri bunlar boşver herkesi sen 😁🤗
brglazgn Gmz93 ne demek canısı boş ver yani söylediklerini sen bebişini düşün herkes konuşsun varsın. Gerçekten büyük bi sıkıntı için de değilsen ve sırf ağlıyorsun diye psikoloğa gitme bunlar da geçecek çünkü ama derdin sıkıntın varsa yardım al tabi ki ve hamile olduğun için ilaç tedavisi çok zor ama neler yapabileceğini söyler. Gülerken kahkaha atarken ağlıyorum bi anda sen ve bebek iyisen umursama 🤗
Gmz93 brglazgn hayir cok sukur hic bi sikintim yok ne hayatimda ne gebeligimde hersey normal gidiyor sadece aglama problemim var biraz
CerenSelvi Gmz93 tamam ağlamaya gidin o zaman 😇 ağladıkça rahatlarsınız ve duygularınızı açmaya en iyi bir hekim yardımcı olur
Aysegull Gmz93 şuan kendimi buldum sende yani.cok fazla hassaslaştım ve üstüne alınganlık sinirlilik hiç böyle bir insan değildim.suratsız suratsız geziyorum ortalıkta.
TubaAlganKarabul Hiç sorma ya bende de oluyor eşim maçtan gelıyor onu gördügümde aglıyorum hemen küçük bir şeyde hemen ağlıyorum haberi iZliyemiyorum bile