Kadercevdet [bilinmeyen] testin yanlış olduğunu düşünmüyorum canım ben 1 hafta kala yapmıştım bendede yanlıştır şüphesi vardı üstelik kan testinde bile çıkmasına rağmen şüphenin olması normaldir yanı bu Arada hayırlı olsun canım
Kadercevdet [bilinmeyen] ay canım tekrardan yicwvap vereyim bende hep öyle zannediyordum bekarlıkta bile o his vardı 😊😊 ne kadarlık evlisin
minikkelebegimmm [bilinmeyen] hayirli olsun canim kac gun kala yaptin benimde regli gunume 5 gun var ciksr mi acaba
Kadercevdet minikkelebegimmm merhaba Canım 5 gün var diyorsun varsa eğer çıkar bende 5 gün kala yapmıştım çünkü 2. Çizgi silik çıkabilir ama gününü beklemeni tavsiye ederim öncesinde olunca zaman hiç geçmiyor kesin var gözüyle bakamıyor insan şüphe oluşuyor 🙂
Kadercevdet [bilinmeyen] tahmin etmiştim canım testin yanılma payı pek tok çünkü çok sevindim sizin adınıza rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin 😊
Canann18 yaseminmelisa hic korkma allahin izniyle vardir bendede hic bir belirti yok sadece goguslerimde vardi goguslerinde agri varsa hamilelik oranin yuksektir zaten artis oluyor hic uzulme doktor insallah guzel seyler soyler bugun brnde doktora gittim cok guzel seyler soyledi insaalah sende guzel seyler duyarsin ❤❤