tubatayfun Nesoo aklina kotu sey getirme iyi dusun guzel seyler dusun ben iki kez dusuk yapdim hic umudum kalmamisdi ama simdi allaha sukur 21 haftalik oldum Icine korku getirme guzel dusun insallah hamilesindir ve saglikla kucagina alirsin bebegini canim
Nesoo tubatayfun çok teşekkür ederim canım. Sabah kan verdim işllh güzel bir sonuç çıkar. Duanıza ihtiyacım var
Nesoo [bilinmeyen] gebelik testini her gün yapıyorum canım. Her gün ikisi de kıpkırmızı 🙂 bugün sabah kan verdim bana dua edin işllh iyi bir sonuç alırım
yaseminmelisa kızlar banada yardım eden çarşamba kanım 176.46 dı pazar günü biraz rahatsızlandım acilde bakıldı 382.64 dış gebelik olabilir die korkuyorum😰😰😰😰😰😰
Edaknn Himm ne jadar oldu adetin gecikeli ben ilk gittigimde 6 haftalik ti kalp atisi duyuldu hayirlisiii
SeyranErsoyoztrk [bilinmeyen] merhaba ben Yeni evlendim tatilden geldim 3 gün geçiktiğinde test yaptım pozitif aynı duyguyu yaşamiştim sizinle😂
Edaknn yaseminmelisa canim bn adetim geciktikten 15 gun sonra gittim diren ultrasonla bakti karnima kalp atisini duyurduu oylee
kfulya1905 [bilinmeyen] ay kanda da çıkmışşşşşş. Ya hayırlı uğurlu olsun inşallah. Rabb'im sağ salim kucağına almayı nasip etsin. ❤
Canann18 yaseminmelisa hic korkma allahin izniyle vardir bendede hic bir belirti yok sadece goguslerimde vardi goguslerinde agri varsa hamilelik oranin yuksektir zaten artis oluyor hic uzulme doktor insallah guzel seyler soyler bugun brnde doktora gittim cok guzel seyler soyledi insaalah sende guzel seyler duyarsin ❤❤
SeyranErsoyoztrk [bilinmeyen] ya evet çok garip bi duygu arkadasım çiğlik attı ben napıcağimi şaşirmiştim doktora gittik 3 haftalık gebesin demişti Yok ya bu doktor bilmyr demiştim😂😂bida özele gittiğimde inanmiştim
SeyranErsoyoztrk [bilinmeyen] kesinlikle inanmyr ben büyüyene kadar hissetmedim varliğini ama bide büyüsün varya çok hayattaki en zevkli günleri yaşiyorum