Mucizem06 Zehra321 allah bağışlasın canım ❤️ Ben bebek için değilde iğnenin etkisi varmı diye yaptım evet bebek için çok erken 🥰 haftaya 15. Günüm oluyor haftaya yapıcsm inşş
Yenianneeee61 Mucizem06 bende çatlatma iğnesiyle hamile kaldım canım igneden 15 gün sonra kan verdim o zaman bile değerim 39 çıktı doktor daha tam belli değil dedi 2 gün sonra bi baktım 100 lere yükselmiş şuan 38+2 günlüğüm doğumu bekliyorum sen umudunu kaybetme canım biraz daha bekle 🥰
Mucizem06 Yenianneeee61 sağlıklıca al kucağına canım hamilelrin duası kabul olurmus banada dua et lütfen 🙏🏻 En iyisi beklemek işte sabırsızlanmıstım bende 🤦🏻♀️
Damla2557 Mucizem06 kan testi için çok erken. Lütfen yapıp kendini strese sokma. Çıkmazsa çok üzülürsün düşünmemeye çalış.
Mahbuss Mucizem06 evet canım öyle. Ne zamandır istiyorsunuz bebiş? Biz 17 aydır istiyoruz hiç gebelik olmadı sorunumuz da yok
Ayse3550 Mucizem06 canım bende 12. Günü yaptım sonra gidip kan verdim ama malesef ki iğnenin etkisiyle pozitif çıkıyor 15. Günden sonra yapılması gerek
aayseegul Mucizem06 canm bence geçti etkisi.zaten kşiden kişiye değişiyor etkisi.benim 12.gün yaptığım testte silik çizgi çıkmasına rağmen negatifti sonuç.söylemesi kolay ama adetin geçmesini beklmen en sağlıksı.yoksa insan böyle çok yıpranıyo
Karyakal Sizinle ayni durumu yasiyorum 8.gun tek cizgim cikti igne etkisi erken bitmis sanirim gogus hassasiyetim de var sizin sonucunuz ne oldu insallah hamilesinizdir