Kızlar merhaba ben doğum yaptım öncelikle onu belirtiyim ama saçımda sombre vardı uçları sanki sombreden sonra rengi açıldığı için daha çok karışıyor gibi geldi de ben tekrar siyaha boyamak istiyorum hepsini fakat evde kendim boyasam kapatabilir miyim acaba sarıları ya da ne yapmam lazım kapansın diye direk siyaha mı boyamam gerek?
Saç boyası
DBsvn canim bende daha once bu skntiyi yasadim ama siyah boya degil koyu kahve rengi boya alman daha mantikli cunki biyadigin zaman siyah gibi oluyor zaten . Dirwkt siyah boya sursen . Saci cok yipratir . Denemis biri olaraktan soyluyorum tabi bunu. Evde kendin yapman da mantikli eger becerebiliceksen. Kendin boya bende her zaman kendim yaparim. Iyicede kafana yedir. Duzelir
DBsvn siyah aşırı koyu tutuyor açık renk saç üstünee ben önce kumral yaptım sarılarım kapansın diye yeşil oldum üstüne mecbur aynı gün siyah yapmıştım ayyyy berbat bi süreçti 😒
Dilekaydin kendim boya yapabiliyorum onda sıkıntı yokta kapanır mı acaba diye çok tereddüt etmiştim teşekür ederim valla kara kara düşünüyordum artık tararken bir sürü saçım gelmeye başladı sinirim bozuluyor kestirmeyi bile düşünüyodum 😂
Aliannesiyim ay şaşırdım valla bende ya saçlarım çok karışıyor bu yüzden dökülüyorda
DBsvn dokulmeyi engellemek icin biberiyeyi al kaynat suyu sogudumu sac diplerine sık sür iki gunde bir yap. Ve durulamana bile gerek yok kokusuda mis gibi. Sac dokulmen kesilir bir, ikincisi hep sac cikartiyor
Dilekaydin teşekür ederim ☺️