• Bebek İsteyenler
  • Femera ile kaçıncı kullanımda hamile kaldınız ve kıstı oluşan varmi?

Kızlar tecrübelerinizi paylaşır mısınız

Gamzeeeeli yumurtlama tembelliğimi vardı sende de .famera öncesinde klomen veya başka bir ilaç kullandınmı yoksa doktor sadece fameramı verdi

Gamzeeeeli hayırlı olsun canım ilaç kullanmadan yumurtan ne kadar büyüyordu biliyor musun

Uadmr
        canim benim çakşir suyu cogul gebelik ve hamile kalmak icin kullaniliyor ben 5 ay klomen kullandim olumsuz sonuc aldim ovulasyon testo ve çakşir suyu kullandim suan gebeyim bana doktor tup bebek demisti ben zor hamile kaldigim icin herkese elimden geldikce yardimci olmak istiyorum gebe kalmalari icin ovulasyon takibide yapiyorum sayfamda var videoyada nasil hamile kaldigima ve yontemleri anlattim izlersen isine yaricagini dusunuyorum canim https://youtu.be/165xsx-yucw

Aysegulum27_ evet tembellik vardı klomen kullandım 2 ay ama olmadı doktordan habersiz gittim femara aldım günde bikez kullandım adetten sonra ve hamilelik jeli kullandım ilişkiden önce banyoda içime sıktım spermlerin daha hızlı gitmesini sağlıyomuş denedim bişey kaybetmem diye nelere para vermiyoruzki sonuçta bunların hepsini doktor kontrolü olmadan yaptım kendi basıma ve oldu şükürler olsun 15.haftamdayım insallah hepinizin olur insalllahh yaşayan bilir sizi çok iyi anlıyorum

Uadmr

Uadmr ilaçsız ne kdr büyüyodu bilmiyorum ben 2 ay klomen kullandım faydasını görmedim şahsen

Gamzeeeeli klomen de yumurtan büyümemişmiydi yoksa sadece hamilelik olmadı diyemi famera kullandın .birde ovulasyon testiylemi takip ettin yumurtlama günlerini

Aysegulum27_ ben 2 ay klomen kullandım yumurtam büyüdü ama gebelik olmadı bende internetten araştırdım femaraya kendim başladım yumurtlama testiyle ve gebelik jeliyle gebe kaldım

Uadmr 5 kere kullandım hamile kalamadım. 6.kullanım da aşılama yaptırdım o şekilde hamile kaldım

Kızlar yumurta takibi yaparken klomenmi kullandınız fameramı ? Yumurtaları geliştirp büyütmek için