Dkk Kızlar miyopum yıllardır lens kullanırım . Doğum esnasında Doğumhaneye lens ile alıyorlarmı , almıyorlarsa gözlükle alıyorlar mı ? bebeğimin ilk doğduğu Anı net bir şekilde görmek isterim 😢
Cigdemveminik Dkk bnde miyopum bunu hiç düşünmemiştim ama gözlük zor olur bnce ağlarsın felan lens daha iyide sorun olurmu o var tabi
Ececik07 Dkk yengem epidural sezeryan oldu o girdi lensle ama genel anesteziye almıyorlar normal doğum hakkında bilgim yok
birtutammutluluk Dkk Normal doğumu ameliyat gibi görmüyorlar ki. Sezaryeni bilmiyorum ama normal Doğuma gözlükle girdim.
Minikmucizem_ Dkk gunluk cikarilan lensler var. Birde haftalik yada aylik olarak cikmayan lensler var. Cikmayan lensleri kullaniyosaniz alirlar ama gunluk cikarilan lenslerle almazlar
Emin_e Sanirim lensle almazlar, ben de gozlugumu goturecegim ama takarlar mi bilmiyorum ben de miyopum... miyop olduğum icin ilk defa bu kadar uzuluyorum goremiyecegim diye
Emin_e Cigdemveminik aglayimca lens daha buyuk sorun degil mi ya bilemedim ki... benim esim burun ameliyati oldu gozluk lens hicbir seyi almadilar
Cigdemveminik Emin_e ben lensle hiç sorun yaşamıyorm varlıpını bile unutuyorm bazn😂 ben ameliyata girmiştim lensle aneslezili hatta çıktğmda gözlerm düzeldi dye sevinmştm😂
Emin_e Cigdemveminik ya keske duzelse oyle :)) ben en sonunda lazer yaptiracagim hicbir seyin tadina varılmıyor boyle ne deniz ne havuz doğum bile :(
Cigdemveminik Emin_e bnde çizdirceğim bekliyorm doğumdan sonra diye gerçekten zor tak çıkar sürekli🤦♀️ Bi pazar günleri rahatm evde gözlükle takılıyorm😂
Kivimm Emin_e bnde hamileliği bilmiyodum p.tesi çizdirmek için hastaneyle görüşmeye gidecektim cuma günü hamile olduğumu öğrendim kaldı lazer işi 😁
Deletedmom3 Burada birisi yazmisti spinal olmus lensle almislar ama sanirim genelde almazlar zaten bilinc kapali olacak
07052019 Dkk bildiğim kadarıyla lensle de gözlükle de almıyorlar. Sadece gözlüğü yanında olan birine veya ebeye verebiliyorsunuz bebek doğunca takmanız için veriyorlar diye duymuştum. Hastanenize bi sorun bence
Esmeler Bende şimdilik normal doğum düşünüyorum o yüzden lenslerin problem olacağını hiç düşünmedim. Ama lens kutusu, suyu ve gözlüğümü hastane çantama koydum
Yuksell Dkk ben sormuştum bunu doktoruma🙈 sezeryanda zaten steril bir ortam sorun olmaz, normal doğumda da aklına gelebilirse tak dedi😂 ama makyaj falan olursa yüzünüzde ağlama durumunda akan makyaj lensle birlikte gözü çok yakıyor o problem olabilir belki
Busrakivanc Dkk normal doğum yaptım lenslerim mevcuttu doğumhane de sorun değil ama ameliyathane de çıkartıyorlar