Slna Kızlar adetime 1 hafta var kan testi yapsam çıkar mı? Bekle demeyin bana eminim ki zamanında sizde meraktan yerinizde duramadınız 😁 hcg değeri düşükte olsa çıkar mı onu merak ediyorum
Meeerveunal Slna bir hafta varken çıkar mı bilmem normal testte ama ertesi gün testleri var biraz daha pahalı diğerine göre 25 tl falan o adetten önce çıkıyo
Zb4 Slna Öncelikle hakkında hayırlısı olsun , benim bildiğim Kan testindede olsa şuan çıkma ihtimali olduğunu düşünmüyorum yinede yapmakta fayda var şayet çok kafanı kurcalısıyor. Seninde dediğin gibi çok erken ☺️ Slna
Slna -deniz- açıkçası kafamı kurcalayan bi kaç bisey var. Regl zamanımda çok çok önce kasik ağrılarım oldu bide akıntı olayına dikkkat ettim onda da bi farklılık gördüm bilmiyorumm bilemiyorummmmm
Tucenur Slna geç döllenme ise cıkmyabilir bnim 5 gün kala kanda cıkmadı adet günümde 56 cıktı değerim
Kizkalesi Slna evet canım hatta 9. Günde de normal testte çıkmaz erken gebelik testinde belki çıkabilir benim öyle olmuştu çok silik Bi çizgi çıktı iki gün sonra yaptım normal testte çıktı adete birgün kala da tam net çıktı çizgi