Sueda29 Kızlar tam bi meyve hastası oldm muz mandalina elma bunlar vazgeçilmezlerm oldu..midemi acayip rahatlatıolar.bunlarda kilo aldırırmı zaten 20+ yim 7 kilo aldm ..ama hiç belli değil bana kalırsa bi top gbi karnm var o :)
Nehirkaya25 Sueda29 yok canim meyve kilo yapmiyo senin gibi meyve cok yiyorum 26 gunum kaldi sadece 8 9 kilo almisim
Bihem Sueda29 Çok aldırıyor diyorlar ama bende almadım baya yiyorum ☺️ Ama şeker oranını dikkate alarak porsiyonlara yine de dikkat etmek gerekiyormuş 🙄
Ebrugunesss Sueda29 canım meyveyi fazla yemekte kilo aldırıyor çok abartmadan ye bence çünkü haftan daha çok erken
Kubuuu1 Sueda29 malesef dikkat etmezseniz aldırıyor özellikle muz gibi tatlimeyveler ben ağustosta 3 kilo almıştım doktorum dondurma ya da meyve mi çok tukettin diye sormuştum meyveyi çok yemiştim tatildeydik o ay 🤭 ölçülü yemekte fayda var ☺️
candanote Sueda29 Bende senin gibiyim onceden cokta hoslanmazdim gebelikle hayranligim artti meyveye bol bol yiyordum ama doktor gebelik sekeri riskinden dolayi dikkat et dedi😐 Hatta bir ara ogunde 1 mandalina dedi 😂 ben 6 7 yiyodum