35ilknur35 Kızlar akıntıyla beraber kan geldi sonra devam olarak kırmızı kan gelmeye devam etti bir kaç damlayı geçik ağrım da var hafif hafif kıpkırmızı kan olunca korktum sizce doktorumu aramalı mıyım
Oyku10- 35ilknur35 nişan gelmiş olabilir canım suyunun gelmesini bekleyebilirsin ama yinede aklında soru işareti kalmasın diyosan ara doktorunu danış
35ilknur35 Busratm kırmızı kan görünce korktum tamam nişan geldi ama devam olarak kan geldi o neden acaba
35ilknur35 Oyku10- nişan geldi diye tahmin ettim bende ama arkasından kırmızı kan gelince korktum sabah kontrolüm var zaten şuan hastaneye 1:30 saat mesafemiz var yaşayan var Mıdır ciddi bişey midir diye yazdım canım teşekkür ederim
Busratm 35ilknur35 Doğum belirtisi kişiden kişiye değişir bişey diyemem. Bebeğin hareketleri nasıl normalse bence sorun olacağını düşünmüyorum
Zeyzeyyy 35ilknur35 avuç içini geçmeyecek olan kadar kanın normsl olduğu söylenmişti eğitimde Rahim ağzının açılması gibi durumlwrsa olabiliyormuş ama ihmal etme doğum başlamış olabilir