Kızlar merhaba, 10 gündür Pupp hastaligiyla mucadele ediyordum. Bebegin alinmasini talep etmistim. Doktorum yilbasini bekleyelim demisti. Normal dogumu cok istiyordum ama kasinti ve uykusuzluk problemine dayanamaz hala gelmistim. 39. Haftaya kadar bekledik. Bu surede bebek dogum kanalina inmedi, sancim ve acilmam olmadi. Bugun 39+3’te epidural sezaryan oldum. Genelde sezaryanin spinali yaygin ama doktorum epiduralle cok rahat edersin demisti. Gercekten de cok rahat ettim. Dogum 35 dakka surdu. İnanamadim. Odamiza geldigimizde belimdeki kataterden agri kesici yaptilar. Bebegimle ilgilenebildim. Sutum biraz az geliyor. Onun sebebi de agri kesicilermis. Size birkac ufak tavsiyem var🙈
*Dogumdan korkmayin, ben hic gozumde buyutmedim dogumu. Bugun de cok sakindim. Zor bir yani yok. Zaten uyusturuluyorsunuz. Hicbir sey hissetmiyorsunuz.
*Dependi kendi bedenimden bir beden buyuk almistim. O bile sıktı. En buyuk beden aldirdim. Cok rahat ettim.
*Sut icin bol bol rezene cayi ictim. Gun sonunda sutum bollasti.
*Ben hastane suslemesi icin organizasyon sirketiyle anlasmak yerine kendim ufak bir susleme yaptim. Organizasyon sirketine verecegim parayi fotografciya verdim. Fotogeaf daha kiymetli bence.
*Yaninizda mutlaka hamile pijamasi olsun. Digerlerinin lastikleri rahatsiz ediyor.
Yine sorunuz olursa yanitlamaya calisirim🤗minigim 3700 dogdu. Darisi basiniza🙏🏻